Příruční zavazadla ohrožují posádku i cestující

17. 03. 2010     Akční letenky.cz

Také se vám už stalo, že jste během letu dostali pěknou ránu příručním zavazadlem, které najednou spadlo shora? Největší sdružení letušek na světě AFA-CWA včera zveřejnilo výsledky nedávného průzkumu, podle něhož byla každá druhá letuška během posledních 60 dní svědkem pádu příručního zavazadla z úložného prostoru nad hlavou.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Příruční zavazadla – nové tipy a pravidla

    (02.11.2010, Akční letenky.cz) Pro všechny cestující odlétající z evropských letišť – víte vše, co byste měli, o cestování s příručními zavazadly? Pojďme se společně podívat na několik tipů, které vám pomohou zvládnout vaše cestovní horečky. Pouze 1 příruční zavazadlo! Cestujícímu je dovoleno vzít si s sebou pouze jedno příruční zavazadlo.

  • Americká aerolinka: poplatky i za příruční zavazadlo

    (07.04.2010, Akční letenky.cz) Americká nízkonákladová letecká společnost Spirit Airlines zavedla nový poplatek za příruční zavazadlo. Zavazadlo do letadla je zpoplatněno částkou $20 (pro členy speciálního klubu aerolinky), $30 (pro nečleny při platbě online nebo přes telefon) a $45 přímo u gatu. Spirit Airlines létá pouze po Spojených státech, takže se českých cestujících přímo nedotkne.

  • Bonus program pro pravidelné cestující: OK PLUS

    (03.03.2010, Akční letenky.cz) Přemýšleli jste již nad tím, že se přihlásíte do programu pro pravidelné cestující, ale nejste si jistí, jak to vlastně funguje? Obecné rady jsme vám přinesli už ve článku Rady a tipy: bonus programy (frequent flyer programs), jak si ale představit konkrétní program?

  • Cestující SkyEurope uvízli o víkendu v Itálii

    (29.06.2009, Akční letenky.cz) Cestující, kteří chtěli se SkyEurope odcestovat z italské Neapole, si museli 14 hodin počkat. Spoj, který měl letět na trase Praha - Neapol v sobotu v 16:30, ale nedoletěl. Zákazníci SkyEurope si tak museli počkat až do nedělního rána, kdy se konečně dostali do Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.