Pelikan.cz - získejte slevy na letenky

23. 04. 2010     Rádi cestujeme

Nově můžete letenky zakoupit i u našeho partnera Pelikan.cz. Každý registrovaný uživatel získá slevu 250,- Kč u lowcost dopravců a 300,- Kč u běžného dopravce. Sleva je na objednávku. Registrace je zdarma.

Štítky:
Sleva na letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Získejte slevu 500 Kč s aerolinkou Lufthansa

    (15.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa přišla se zbrusu novou nabídkou. Pro všechny, kdo si rezervují letenky do 18. dubna 2010, má společnost připravenou speciální slevu 500 Kč. Tu lze získat díky promo kódu, který můžete najít zde. Počet nabízených promo kódů je ale velmi malý a právě teď jich zbývá opravdu jen několik.

  • Získejte slevu v restauraci Budweiser Budvar na letišti Praha

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Každý registrovaný uživatel našeho webu může nyní získat slevu 10% u našeho partnera restaurace Budweiser Budvar na letišti Praha. V restauraci je k dispozici WIFI připojení, přijímají platební karty včetně stravenek. V restauraci se můžete bezplatně elektronicky odbavit.

  • Slevy letenek u Aer Lingus

    (02.09.2010, Rádi cestujeme) Irský letecký dopravce Aer Lingus nabízí na své letenky z Irska a zpět slevu. Lze tak získat letenky s touto společností za 29,99 €. Aer Lingus uvádí, že v ceně jsou taxy a poplatky a cena je za jeden směr.Sleva platí na letenky v termínech od 1. října do 25. března 2011. Objednávejte do 7. září.

  • Ryanair: nové slevy a poplatky

    (02.04.2011, Rádi cestujeme) Letecký dopravce Ryanair zveřejnil svou další „sale“ a tentokrát ceny začínají na 7 €/170 Kč.  Tato sleva je platná na lety v měsíci květnu. Akce je platná do nejbližšího pondělí.  Ovšem v nabídce Ryanairu jsme nalezli i nižší nabídky a to od 6 € i v měsíci červnu. Například pokud se vydáte z Bratislavy do Milana 31. května, a budete se vracet  6. června , tak zaplatíte za osobu 18 €, tedy 441 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky na Bahamy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.