Letecká doprava se vrací do normálu, Ryanair nadále ruší lety

21. 04. 2010     Rádi cestujeme

Letecká doprava se po výbuchu sopky na Islandu pomalu vrací k normálu. Vzdušný prostor je už otevřen nejen u nás, ale také v těchto zemích: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Maďarsko, Itálie, jižní Francie, Řecko, Nizozemí, Norsko. Polsko, Portugalsko, Španělsko, Rumunsko, severní Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Velká Británie, Ukrajina a na jihovýhodě Evropy. Letadla také již mohou operovat na trase Praha-Londýn.

Štítky:
Ryanair, Sopečný mrak

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • WizzAir ruší lety z Prahy

    (16.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší na zimní sezónu některé frekvence letů. Důvodem je zejména špatný odhad poptávky po letenkách během zimní sezóny. Zatím se ruší jen některé frekvence, podle iDNES.cz nechce WizzAir zatím žádné lety rušit.

  • Ryanair a Danube Wings ruší lety

    (22.02.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letiště přijdou o další čtyři lety. Tentokrát ruší lety nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a Danube Wings. Ryanair přestane na konci dubna létat z letiště Bratislava do Düsseldorfu a Frankfurtu. Aerolinka Danube Wings, která čelí řadě finančních problémů, ruší linky z popradského letiště na letiště Londýn Luton a Dublin. Oba lety budou zrušeny v březnu.

  • EasyJet ruší linku Praha-Doncaster

    (13.09.2010, Rádi cestujeme) EasyJet ruší pravidelnou linku z Prahy do Doncasteru. Důvodem zrušení linky je úplný odchod společnosti EasyJet z letiště v Doncasteru. EasyJet poletí naposledy z Prahy do Doncasteru 20. prosince 2010.

  • Ryanair ruší linky z Bratislavy

    (11.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový letecký dopravce ruší dvě trasy z Bratislavy. Ryanair tak nebude létat z Bratislavy do italského města Bari anebo italské Boloně. Chceme také upozornit na novou akční nabídku letenek této společnosti. Levné letenky se pohybují od 7 € resp. 173 Kč. Akce je platná od zítřejšího dne, tedy 12. listopadu 2011 a to do 18. listopadu.


Sponzorované odkazy