Smart Wings rozšiřuje nabídku o lety z Polska

26. 04. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Smart Wings otevře od 10. června 2010 2 nové trasy z Polska. Jedenkrát týdně vždy ve čtvrtek nabídne linku Varšava – Dubaj a Katovice – Dubaj. Lety budou v nabídce i během zimní sezóny. Pro české cestující by mohla být zajímavá zejména linka z letiště Katovice.

Štítky:
Letenky do Dubaje, Letiště Katowice, Letiště Varšava, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings rozšiřuje frekvenci letů do Paříže

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings oznámila, že 0d 1. září 2010 přidává ke stávajícím letům Praha - Paříž operovaným dvakrát denně třetí frekvenci. Nová frekvence bude k dispozici od pondělí do soboty s výjimkou uterý.

  • Austrian rozšiřuje mobilní služby

    (30.06.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines rozšiřuje nabídku využití mobilních služeb. Od nynějška tak budou moci cestující rezervovat let, změnit rezervaci a odbavit se jednoduše přes svůj mobilní telefon. Členové věrnostního programu Miles & More se navíc mohou odbavit pouze textovou zprávou.

  • WizzAir rozšiřuje své služby

    (18.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir rozšiřuje své služby. Jako novinku totiž představila možnost přidat služby a zavazadla ke stávající rezervaci. Pomocí možnosti "Upravit tuto rezervaci", která je k dispozici na wizzair.com, je nyní možné přidat také služby jako odbavená zavazadla, nadměrná hmotnost zavazadla, sportovní vybavení, přednostní nástup či extra prostor pro nohy.

  • Smart Wings zavádí novou linku Praha - Burgas

    (11.06.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings zavádí novou linku z Prahy do bulharského Burgasu. Let bude operován každou neděli moderními letouny Boeing 737-800. Využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy za zajímavé ceny. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři Smart Wings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.