Rušení letů kvůli mraku popela postihlo i British Airways

20. 04. 2010     Akční letenky.cz

Britský přepravce British Airways se dnes rozhodl na základě informací od NATS (National Air Traffic Services) zrušit všechny lety na kratší vzdálenosti. Reaguje tímto na informaci, že se k ostrovům Anglie blíží další mrak islandského sopečného popela. Tento zákaz se týká zejména letů z Londýna.

Štítky:
British Airways, Sopečný mrak

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Islandská sopka přestala chrlit popel

    (25.05.2010, Rádi cestujeme) Islandská sopka, která způsobila nemalé problémy v letecké dopravě, a to hlavně v minulém měsíci, se uklidnila a přestala chrlit popel. Odborníci ale varují, že ještě nemusí být konec. Zatím nikdo nedokáže říct, jestli dnešní stav potrvá další desítky let, anebo jde jen o dočasnou záležitost a vulkán bude chrlit v dalších dnech popel nanovo.

  • British Airways kontroluje lidi kvůli prasečí chřipce

    (21.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost British Airways zavedla speciální kontroly na letišti. Důvodem jsou obavy ze šíření prasečí chřipky, která během posledních týdnů ve Velké Británii zabila již 29 lidí a stále se dle úřadů rozšiřuje. Zaměstnanci British Airways mají sledovat, zda cestující nemají symptomy prasečí chřipky.

  • Provoz Letiště Praha omezen kvůli popelu ze sopky

    (16.04.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně (PRG) se potýká s obdobným problémem jako jiná evropská letiště. Popel z islandské sopky dopadá na Českou republiku i její dopravu. Dnes ve 13 hodin byl zastaven veškerý letecký provoz na pražském letišti, od 14. hodiny platil zákaz i pro letiště v Brně (BRQ) a Ostravě (OSR).

  • British Airways zlevňuje letenky do Anglie

    (06.08.2009, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost British Airways nabízí levné letenky do Anglie. Akční nabídka letenek platí pouze do 9. srpna 2009. Za úvahu stojí například letenky Praha – Londýn již od L55 za jednosměrný let z Prahy. Aerolinka British Airways nedávno zavedla novinku, která ale české cestující mířící do Londýna vůbec nepotěší.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.