V Katovicích přistalo historicky první letadlo společnosti FlyLAL

03. 06. 2010     Rádi cestujeme

Dne 28.05. na Mezinárodním letišti Katovice v Pyrzovicích došlo k historicky prvnímu přistání Boeingu 737-300 letecké společnosti flyLAL charters PL. Po přistání bylo letadlo uvítáno vodotrysky z vodních děl. Pro cestující prvního zahajovacího letu dopravce připravil drobné pozornosti, a také občerstvení se sklenkou šampaňského, které bylo podáváno již na palubě, ihned po startu z Katovic.

Štítky:
flyLAL, Letiště Katowice

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • První dodávky letadla Boeing 787

    (19.07.2010, Akční letenky.cz) Šéf Boeingu Jim McNerney se domnívá, že firma již do konce roku 2010 dodá na trh nový letoun Boeing 787, jinak také nazývaný Dreamliner. Ještě ke konci minulého týdne přitom firma Boeing uvedla, že první stroje Dreamliner, postavené z uhlíkových kompozitních materiálů, by mohly být dodány až  v první polovině roku 2011.

  • Akčníletenky.cz slaví první narozeniny

    (11.01.2010, Akční letenky.cz) V pátek 8. ledna 2010 oslavil web Akčníletenky.cz svoje první narozeniny. V prvním roce existence webu jsme vás informovali především o akčních nabídkách na letenky, leteckých společnostech a jejich nových trasách z/do České republiky a okolních zemí a zajímavostech z leteckého průmyslu.

  • ČSA: Levné letenky do Kodaně jen za 2 514 Kč!

    (27.08.2010, Letenky levně) Zázraky se dějí, a tak tu máme historicky první tip na levnou letenku od ČSA. V termínu od 11. října do 15. října můžete s naší národní leteckou společností vyrazit na výlet do dánské Kodaně, přičemž za zpáteční letenku zaplatíte pouze 2 531 Kč. Letenky za tuto báječnou cenu můžete objednávat na této adrese.

  • Nejbezpečnější letecké společnosti

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Server sme.sk s odvoláním na německý časopis Aero International odhalil 7 nejbezpečnějších leteckých společností. Mezi 3 nejbezpečnější letecké společnosti byly podle statistik JACDEC evidující letecká neštěstí a havárie zařazeny australská aerolinka Qantas, finská společnost Finnair a portugalská TAP Portugal.


Sponzorované odkazy


Letenky do Litvy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.