Jet2.com rozšiřuje základnu v Manchesteru

03. 06. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladová společnost Jet2.com oznámila, že se chystá rozšířit svou základnu na letišti v Manchesteru. Zavede odtud také dvě nové trasy. Jet2.com začne z Manchesteru létat do Egyptské Hurghady a to od 15. října. Cena se pohybuje okolo 80 liber za jeden směr.

Štítky:
Jet2.com, Letiště Manchester

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Newcastlu s Jet2.com

    (10.07.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2.com bude od podzimu provozovat novou linku Praha-Newcastle. Linka začne fungovat od 5. listopadu. S Jet2 bude moci do Newcastlu 3x týdně - a to v úterý, čtvrtek a v neděli. Jde o vůbec jedinou přímou linkou mezi Prahou a Newcastlem. Jet2.com dále spojuje Prahu s Edinburghem, Manchesterem a Leedsem.

  • Podzimní levné letenky do Anglie s Jet2 od 34 Kč

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 spustila akci na podzimní levné letenky do Anglie od pouhých 34 Kč. Cena je ovšem bez poplatků a daně. Aerolinka Jet2 nabízí celkem tři letecká spojení s Českou republikou. Z letiště Praha tak můžete letět do měst Leeds, Edinburgh a Manchester.

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka již od L2.99

    (08.06.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 nabízí levné letenky do Velké Británie. Akční letenky je možné zakoupit již od pouhých L2.99 za jednosměrný let. Jet2 zajišťuje lety z Velké Británie především do letních destinací a vybraných evropských měst.

  • Austrian rozšiřuje mobilní služby

    (30.06.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines rozšiřuje nabídku využití mobilních služeb. Od nynějška tak budou moci cestující rezervovat let, změnit rezervaci a odbavit se jednoduše přes svůj mobilní telefon. Členové věrnostního programu Miles & More se navíc mohou odbavit pouze textovou zprávou.


Sponzorované odkazy