Z Brna k moři v chorvatském Zadaru jen za 80 minut a 5 900 Kč!

10. 06. 2010     Letenky levně

Pokud bydlíte v moravské metropoli a v tomto horkém počasí by se vám zachtělo vykoupat se v moři, máte štěstí. Česká letecká společnost Central Connect Airlines totiž nedávno spustila novou linku z Brna do chorvatského Zadaru. Linka Brno - Zadar a zpět je v provozu každý čtvrtek a každou neděli, a to až do neděle 26. září 2010.

Štítky:
Letenky do Chorvatska, Letenky do Zadaru, Letenky z Brna

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Kam na víkend k moři: Sardinie, Malorka, Alicante

    (07.02.2011, Rádi cestujeme) Už vás zima nebaví? Chcete se na pár dnů ohřát někde u moře? Kam ideálně letecky na víkend k moři? Levné letenky k moři hledejte především na trasách z Bratislavy, Wroclavy nebo Krakova. S případným přestupem lze využít odlet z Brna. V článku najdete aktuální výběr levných letenek na Malorku, Sardinii nebo do Španělska.

  • Na víkend letecky k moři: levně na Malorku

    (02.08.2010, Rádi cestujeme) Mallorca je největší z Baleárský ostrovů, leží směrem na východ od pobřeží španělské pevniny, ve Středozemním moři, s přilehlými sousedskými ostrovy Ibiza a Menorca. Kdo chce levně strávit několik dní - prodloužený víkend - na ostrově, vychutnat si moře a kulturu, zde najde několik nabídek levného ubytování a dopravy.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levně na dovolenou k moři?

    (31.01.2011, Rádi cestujeme) S blížícím se jarem, někteří z nás již plánují letní dovolenou u moře. Hledali jsme nejlevnější možné letenky do oblíbených destinací, jako jsou Mallorka, Ibiza či Sardinie. V příštím díle budeme pokračovat Sicílií, řeckými ostrovy nebo tureckým městem Antalya. U každé destinace navíc uvádíme aktuální levné ubytování pro danou oblast.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.