Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

02. 06. 2011     Rádi cestujeme

Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Letenky do Trapani, Letenky na Sicílii, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Mimořádně levné letenky z Prahy do Barcelony nebo Paříže

    (29.07.2011, Rádi cestujeme) Dnes vám zasíláme ještě jednou informaci o levných letenkách - důvodem jsou mimořádně levné letenky z Prahy do Barcelony a Paříže - cena za zpáteční letenku okolo 1 000 Kč. Letenky jsou navíc s letním termínem. Odlet je v měsíci srpen. Letenky určitě za takto nízkou cenu se moc na internetu neohřejí, proto kupujte co nejdříve. U nabídky letenky do Paříže jen připomeneme, že letenka je na hlavní pařížské letiště CDG.

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

    (27.04.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.


Sponzorované odkazy