Tip na dovolenou: Zpáteční letenky na ostrov Palma Mallorca jen za 1 031 Kč!

03. 06. 2010     Letenky levně

Pokud ještě nevíte, kam vyrazit o letošních prázdninách, možná vám přijde vhod tip na levné letenky na ostrov Palma de Mallorca. S nízkonákladovou společností Ryanair a odletem z Bratislavy tam můžete vyrazit již za 1 031 Kč. Volných termínů napříč celými prázdninami je víc, například ten s datem odletu 15. července a návratem 22. července.

Štítky:
Letenky na Mallorcu, Letiště Bratislava, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levně na dovolenou k moři?

    (31.01.2011, Rádi cestujeme) S blížícím se jarem, někteří z nás již plánují letní dovolenou u moře. Hledali jsme nejlevnější možné letenky do oblíbených destinací, jako jsou Mallorka, Ibiza či Sardinie. V příštím díle budeme pokračovat Sicílií, řeckými ostrovy nebo tureckým městem Antalya. U každé destinace navíc uvádíme aktuální levné ubytování pro danou oblast.

  • Letět do Řecka na dovolenou, nebo ne?

    (05.05.2010, Rádi cestujeme) V poslední době toho hodně slyšíme o demonstracích v Řecku. Jaká je opravdu situace v řeckých letoviscích? A konkrétně, jak vypadá situace na ostrovech Kréta nebo Korfu?Server iDnes.cz včera zveřejnil vyjádření Tomio Okamury z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur: "Momentálně doporučujeme klientům již zakoupené zájezdy nerušit a raději vyčkat."Dnešní demonstrace mohou totiž brzy skončit, anebo se vůbec nemusí dotknout řeckých letovisek. Ti z vás, kteří nemají naplánovanou dovolenou, a uvažují o Řecku, by mohli zatím vyčkat s objednávkou.

  • Levné letenky na ostrov Srí Lanka: Colombo jen za 9 935 Kč

    (11.11.2009, Letenky levně) S nabídkou levných letenek na ostrov Srí Lanka tento týden přišla německá společnost Condor. Zpáteční letenka z Frankfurtu na letiště v Colombu a zpět vás vyjde jen 9 935 Kč, jste však omezeni termínem. Odletět smíte jen a pouze 17. listopadu (příští úterý!) a vrátit se můžete jedině 25. listopadu.

  • Air Caraïbes: Levné letenky na ostrov Svatá Lucie z Paříže jen za 15 373 Kč

    (02.05.2011, Letenky levně) Chcete se podívat do karibiku a chcete se proletět s leteckou společností, na kterou jen tak nenarazíte? Tak v tom případě vyzkoušejte nabídku společnosti Air Caraïbes na levné letenky na exotický ostrov Svatá Lucie. Zpáteční letenky z Paříže Orly seženete již za 15 373 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky na Taiwan

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.