Odbavovaná zavazadla aneb jak se co nejlépe sbalit?

09. 07. 2010     Akční letenky.cz

Co člověk má a co nemá s sebou vzít na dovolenou? Většina z nás čelí přesně tomuto problému – musíme se připravit na svůj velký odjezd, aniž bychom si s sebou sbalili půlku naší domácnosti. Je to vůbec možné? Ano, je.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky do Toulouse? Vueling: od 2720 Kč

    (22.02.2011, Akční letenky.cz) Španělská nízkonákladová aerolinka Vueling nabízí levné letenky Praha – Toulouse. Cestu tam a nazpět do země vína, zpěvu a romantické francouzštiny si můžete pořídit již od 2720 Kč (tedy €111). A kdy že vlastně máte letět? Nejlépe v termínu 8. – 15. června 2011.

  • Finnair letenky: vyhrajte již tento týden!

    (29.09.2010, Akční letenky.cz) A máme tu další, jednotýdenní soutěž o Finnair letenky. Nadšenci do cestování, třeste se! Zdarma letenka do Asie čeká na toho z vás, který nejlépe (nejvíce inovativně, prakticky a vhodně) zodpoví anglicky na otázku: Jaká je vaše nejlepší letecká zkušenost? Ve své odpovědi nezapomeňte zdůraznit, co vás konkrétně zaujalo a proč.

  • Praha Ruzyně oceněno jako Nejlepší letiště na světě

    (06.06.2011, Akční letenky.cz) Mezinárodní asociace leteckých dopravců (IATA) dnes v Singapuru udělila prestižní cenu Eagle Award letišti Praha Ruzyně. Toto ocenění každoročně náleží letišti, které je považováno jako nejvíce se rozvíjející, zákaznicky nejlépe orientované, nákladově efektivní (value for money) a trvale se zlepšující.

  • Kodaň netradičně: Christianie

    (03.01.2011, Rádi cestujeme) Před dvěma roky jsme se s přítelkyni vydali do Kodaně. Důvodem, proč zrovna toto celkem nezajímavé město bylo, že chceme někam jet, a za co nejméně peněz. V tu chvíli na tom byla nejlépe dánská metropole - Kodaň. Jako vždy jsem se postaral jen o letenky a ubytování. Průvodce a informace „co vše tam musíme“, jsem jako vždy nechal na mojí drahé polovičce. Samozřejmě proběhla „Malá mořská víla“…Soška, která měří asi metr a je od pobřeží asi další tři. Kdybychom ji nehledali a nebylo u ní celkem 13 asijských turistů, kteří nás na ni svými fotoblesky upozornili, zajisté bychom ji s přehledem přešli. Od tohoto symbolu Kodaně jsme čekali prostě více.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švýcarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.