Levné letenky na Island: V září jen za 2 954 Kč!

12. 08. 2010     Letenky levně

S nabídkou velmi levných letenek na Island tentokrát přišel německý přepravce Germanwings. V případě odletu ze Stuttgartu se můžete do Reykjavíku podívat za báječných 2 954 Kč! Co pro to musíte udělat? Nic složitého, stačí jen zavítat na stránky Germanwings.com a objednat si letenky.

Štítky:
Germanwings, Letenky do Reykjavíku, Letenky na Island

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky na Lanzarote: V září jen za 2 619 Kč

    (22.07.2011, Letenky levně) Levné letenky do španělského Lanzarote pořídíte díky společnosti Ryanair. V případě odletu z Krakova zaplatíte za zpáteční letenku již 2 619 Kč. Stačí letět dle následujícího itineráře: Krakov – Brusel Charleroi - 14. září Brusel Charleroi - Lanzarote - 15. září Lanzarote - Brusel Charleroi - 18. září Brusel Charleroi - Krakov – 18. září.

  • Tip na září: Prodloužený víkend v italském Bari jen za 1 478 Kč

    (29.07.2010, Letenky levně) Pokud letošní dovolenou odkládáte až na září a zároveň vám k odpočinku postačí prodloužený víkend, máme pro vás zajímavý tip. V termínu od čtvrtka 23. září do neděle 26. září můžete pobývat v italském Bari, přičemž zpáteční letenka z Prahy vás se společností Wizzair vyjde jen na 1 478 Kč.

  • Levné letenky na Maltu: V září jen za 2 310 Kč

    (22.08.2010, Letenky levně) Už delší dobu jsme tu neměli zajímavý tip na letenky pro Moraváky, tak jim to pojďme vynahradit tipem na zpáteční letenky na Maltu za pouhých 2 310 Kč! Výlet s Ryanairem můžete podniknout již v září a během mezipřistání zavítáte i do Itálie a do Skotska.

  • WizzAir ukončí některé linky už během září

    (21.07.2010, Akční letenky.cz) Již ke konci června jsme vás informovali o tom, že WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha. Podle serveru planes.cz se vedení aerolinky WizzAir rozhodlo urychlit omezení. Na trase Praha - Paříž (Beauvais) ukončí část letů už 5. září, k 20. září pak ukončí lety do Paříže úplně.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.