Levné letenky do Las Vegas: Město hříchů již za 12 829 Kč

20. 07. 2010     Letenky levně

S akční nabídkou na levné letenky do nevadského Las Vegas přišla společnost Condor. Zpáteční letenky z německého Frankfurtu se na první měsíce roku 2011 dají pořídit již za 12 829 Kč. Za tuto cenu můžete letět třeba v období od 20. 1. do 30. 1.

Štítky:
Condor, Letenky Condor, Letenky do Las Vegas, Letenky do USA, Letiště Frankfurt

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecký maraton: levně po Itálii

    (13.01.2011, Rádi cestujeme) Letecký maraton po Itálii by mohl vypadat takto: odletíte z Brna do Milana-Bergama 19. února 2011. Zde se zdržíte tři dny. Bergamo, město kde přistanete, je 40 km od Milána. Toto město má přes 100 tis. obyvatel. Město je rozděleno na dvě části, Città Alta - horní město a Città Bassa, dolní město. Horní město je původem středověké s opevněním. Nejpohodlnější je dopravit se do této části města lanovkou. Přepravní kapacita lanovky je cca. 50 osob. Za rok lanovka přepraví přes 2 mil. cestujících.

  • Condor: Letenky do Las Vegas z Frankfurtu za 11 425 Kč

    (20.12.2009, Letenky levně) Levné letenky do Las Vegas nyní najdete i v nabídce aerolinek Condor. Z letiště Frankfurt vás do Města hříchů a zase zpátky dopraví za přijatelných 11 425 Kč. Vybrat si přitom můžete výlet s odletem 14. ledna 2010 a návratem 17. ledna nebo 24. ledna. Letenky objednávajte co nejdříve na stránkách Condor.com.

  • Tip na eurovíkend: levně v Madridu

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) Hlavní město Španělská je velkým lákadlem pro turisty. Madrid najdete prakticky v srdci Španělska. Město má zhruba 3 mil. obyvatel. V článku vám ukážeme levné ubytování a levné letenky do Madridu. Nevynecháme ani průměrné teploty v jednotlivých měsících a povíme si něco o dopravě a letišti v tomto městě. Porovnáme cenu eurovíkendu "po svém" s nejlevnější nabídkou eurovíkendu od cestovních kanceláří.

  • Alicante: doprava a levné ubytování

    (28.02.2011, Rádi cestujeme) Alicante je město ve Španělsku, v regionu Valencie. Pro mnohé české cestovatele se toto město stalo letos aspoň v letní sezoně dostupnější a to díky aerolince Ryanair, která bude pravidelně létat do tohoto města z Brna. Ovšem nejen Ryanair létá do tohoto města – cílovým místem je i pro společnosti GermanWings, Aer Lingus, Jet2, Transavia apod. Město Alicante je přímořské město, kde lze trávit dovolenou u moře, případně se odtud vydat do některého z oblíbených letovisek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švýcarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.