Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

10. 08. 2010     Letenky levně

Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

Štítky:
ČSA, Sleva na letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Jezdíte na letiště Praha Ruzyně vlakem? Máme pro vás tip, jak ušetřit stovky korun!

    (13.07.2011, Letenky levně) Pokud nejste z Prahy a k cestě na ruzyňské letiště využíváte vlak, máme pro vás skvělý tip, jak ušetřit až několik set korun. Při nákupu jízdenky požadujte jízdenku VLAK+ Letiště Praha - jedná se o zpáteční jízdenku, v jejíž ceně je zahrnuta cesta autobusem AE z pražského Hlavního nádraží na Ruzyni.

  • Většina lidí se řídí při nákupu letenky podle ceny

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Průzkum našeho serveru ukázal, že většina lidí se při nákupu letenky řídí podle ceny. Na otázku "Jakou roli hraje cena při nákupu letenky?" si mohli respondenti vybrat celkem ze 4 odpovědí: 1) Nejdůležitější. Podle ceny řídím vše.; 2) Poměrně důležitou, ale ne na úkor aspoň základního komfortu.; 3) Beru ji samozřejmě v úvahu.

  • Používejte k placení letenek účet Wizz a ušetřte stovky korun!

    (10.11.2010, Letenky levně) V tipech na letenky od nízkonákladové společnosti Wizzair vám radíme, ať k placení využíváte účet Wizz, popřípadě kartu Wizz. Jedná se o nejlevnější platební metodu, která je zproštěna rezervačních poplatků a díky které můžete za každý zpáteční let ušetřit dalších několik set korun.

  • WizzAir: Jak se vyhnout ostrým loktům a upocenému triku souseda? Zaplaťte 100 Kč.

    (24.01.2011, Akční letenky.cz) Nebezpečí ostrých loktů, upocených trik a vzdouvajícího se bachoru, postrkujícího ho vás před sebou ve frontě na nástup do letadla, se dá prudce snížit. Aerolinka WizzAir představuje novou službu Wizz Xpress.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kyrgyzstánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.