Nejlevnější letenky do Zadaru – Vyhraj a jsou ZDARMA!

18. 08. 2010     Akční letenky.cz

Letiště Ostrava ve spolupráci s Central Connect Airlines se rozhodlo potěšit své příznivce soutěží o 2 letenky do Zadaru. Návštěva tohoto klenotu Středomoří jistě potěší každého výherce! Pojďme tedy spolu zjistit jak na to! Podmínky pro soutěž o letenky Soutěž se uzavírá 31. srpna 2010. Výherci budou vylosováni 1. září 2010.

Štítky:
Central Connect Airlines, Letenky do Chorvatska, Letenky do Zadaru, Letiště Ostrava, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • Nejlevnější akční letenky: Milan, Amsterdam, Rhodos

    (24.09.2010, Rádi cestujeme) Po nějaké době vám přinášíme další nejlevnější akční letenky, tentokrát společnosti Ryanair a EasyJet. Ryanair nabízí letenky od 130,- Kč, EasyJet pak od 479,- Kč, resp. 361 Kč. Ceny jsou vč. tax. V ceně jsou příruční zavazadla. Počítejte pouze s případným poplatkem za platbu, cca. 5 €. Nejlevnější letenky jsou do Milana (z Brna), Bari, Bologně atd. Levné letenky najdete i do Amsterdamu, Paříže, Maroka, na Rhodos či Korsiku.

  • Finnair: ty nejlevnější letenky jsou zdarma

    (20.09.2010, Akční letenky.cz) Finnair, tradiční finská aerolinka, přichází každý týden s možností výhry letenky do Asie. Začátkem každého týdne zveřejní na svých facebookovských stránkách otázku, jejíž zodpovězení má tu moc odnést vás na křídlech aerolinky Finnair do dalekých zemí porcelánu, bambusu a medvědů panda. Otázka tohoto týdne: Jak by podle vás aerolinka Finnair měla ideálně vypadat?

  • Nejlevnější letenky Wizzairu z Brna, Prahy a Katovic

    (29.09.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální nejlevnější letenky Wizzairu z Prahy, Brna, Wroclavy a Katovic. Co takhle na předvánoční letecký výlet do Bruselu? Anebo strávit Vánoce v Oslu (levná letenka je v termínu 24. prosince-31. prosince)? Levné letenky jsou obzvláště z letišť Wroclav a Katovice. Ty nejlevnější letenky jsou již od 98,- korun!


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.