Lufthansa letenky o 625 Kč levněji

22. 09. 2010     Akční letenky.cz

Lufthansa letenky pro vás mohou být o 625 Kč levnější, pokud si dáte 2 minutovou námahu a vyplníte v Lufthansa dotazníku několik údajů – vaše jméno, e-mail a zatrhnete, že souhlasíte s podmínkami.  Pokud to zvládnete do 29. října 2010, obdržíte na vaši e-mailovou adresu promo kód, který můžete využít při rezervaci vašeho letu.

Štítky:
Lufthansa, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jak získat letenky u Wizzairu levněji?

    (03.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair připravil zajímavou službu. Pokud se stanete členy tzv. Wizz Xclusive klubu, získáte letenky levněji. Obvykle se za toto členství platí necelých 30 €, nyní je toto členství za cenu 10 €. Co konkrétně vám toto členství přinese? Můžete ušetřit až 10 € za jednosměrný let. Navíc zlevněnou cenu, za kterou budete moci nakupovat letenky jako člen Wizz Xclusive klubu, budete moci nakupovat nejen pro vás samotné, ale také pro až dalších 9 spolucestujících (včetně dětí, avšak vyjma kojenců).

  • S ČSA o polovinu levněji

    (04.03.2011, Rádi cestujeme) České aerolinie nabízí nyní 50% slevu na vybrané letenky. Sleva je platná pro lety v období mezi 20. březnem a 31. květnem. Počet zlevněných míst je omezený. Akční letenky pro vás sbíráme pravidelně. Registrujte se zdarma, a budeme vás pravidelně informovat o nejlevnějších letenkách na českém a slovenském trhu.

  • S Lufthansou do Itálie o 20% levněji

    (20.01.2011, Rádi cestujeme) Pokud si zakoupíte do nejbližší neděle, tedy 23. ledna 2011, letenku u Lufthansy Italia z Prahy do Milana, s odletem do konce března 2011, můžete získat až 20% slevu. Cena za pohybuje od 1 959,- Kč.

  • EasyJet nabízí letenky o 25% levněji

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce EasyJet se rozhodl oslovit své zákazníky slevou ve výši až 25% na své letenky. Slevy platí na každou trasu, každý den avšak jsou v různé výši. Maximální sleva je 25%. Tato nabídka platí pro cesty uskutečněné od 1. října do 15. prosince 2010. Akce je platná do 7. září 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Sýrie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.