Levné letenky: Londýn, Porto, Oslo

16. 11. 2010     Rádi cestujeme

Levné letenky nabízí Ryanair, dle vyjádření společnosti, od 173,- Kč. Našli jsme však i levnější letenky, například na trase z Brna do Londýna - pouze v jednom směru - anebo z Brna do Milána a to za cenu 149,- Kč. Levně je možné letět také na Kanárské ostrovy z Milána. Z Memmingenu u Mnichova do Porta vás Ryanair dopraví za přibližně 588 korun.

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Oslo? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky: Londýn, Porto, Oslo

    (16.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky nabízí Ryanair, dle vyjádření společnosti, od 173,- Kč. Našli jsme však i levnější letenky, například na trase z Brna do Londýna - pouze v jednom směru - anebo z Brna do Milána a to za cenu 149,- Kč. Levně je možné letět také na Kanárské ostrovy z Milána. Z Memmingenu u Mnichova do Porta vás Ryanair dopraví za přibližně 588 korun.

  • Akční letenky a levné ubytování: Řím, Amsterdam, Porto

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme připravili od společnosti Ryanair, EasyJet a Lufthansa. Již dnes je možné plánovat výlet do měst jako Řím, Porto, Londýn apod. na období vánoc, kdy jsou města vánočně vyzdobena.Cena letenek se pohybuje od 7 €! Velmi levně vychází letenka a ubytování v portugalském Portu. Za pět dnů pobytu zaplatíte na ubytování 3 705,- Kč za dvě osoby. Letenka z Mnichova (Memmingen) stojí dvě osoby 1 709,- Kč. Celkem tedy za letenku a ubytování zaplatí dvě osoby 5 414,- Kč. Další zajímavou a levnou destinací je Glasgow. A nesmíme zapomenout na nezvykle levný Amsterdam. Dvě osoby za letenky a ubytování na 3 noci zaplatí jen 4 724,- Kč. Odlet z Prahy.

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.

  • Levné letenky: Oslo, Dublin, Řím

    (08.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky z Prahy , Brna, Wroclavy, Katovic, Berlína a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Alghero, Bologna, Dublin či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Nabídky levných letenek jsou především v měsících březen a duben.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.