Levné letenky: Oslo, Dublin, Řím

08. 02. 2011     Rádi cestujeme

Vyhledali jsme levné letenky z Prahy , Brna, Wroclavy, Katovic, Berlína a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Alghero, Bologna, Dublin či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Nabídky levných letenek jsou především v měsících březen a duben.

Štítky:
Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Letenky do Itálie, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Říma

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Zajímají vás letenky Řím? Letenky do Osla, Dublinu i Říma nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky: Londýn, Řím, Dublin

    (26.02.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky do Londýna, Říma ale také do Maroka najdete v dnešním článku. Obzvláště je levná letenka z Milana do Maroka - dvě osoby za pouhých 1 029 korun, z Říma pak do Maroka vycestujete i za cenu pod 1 000 Kč/2 osoby! Ceny uvádíme vč. tax, bez poplatku za platbu, v ceně je příruční zavazadlo. V nabídce najdete také Řím - dvě osoby pod 1 700 korun, Dublin z Katovic za cca. 2 000 korun za dvě osoby. Letiště Katowice je poměrně blízko českých i slovenských hranic - z Ostravy je to přibližně 100 km, z Žiliny cca. 200 km. Z Katovic lze levně letět i do Londýna, pod 1 400 Kč za dvě osoby. Samozřejmě opět jsme našli také levné ubytování, například: Londýn od 341,- Kč za noc/osobu, Dublin za necelých 250 Kč.

  • Levné letenky: Edinburgh a Oslo

    (06.05.2011, Rádi cestujeme) z Praha Ruzyně do Edinburgh - odlet 17.10./přílet 21.10. Jet2.com (objednat) 1903 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka   z Praha Ruzyně do Oslo Sandefjord - odlet 20.5./přílet 23.5. Wizz Air (Wizzair) (objednat) 668 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.

  • Levné letenky: Londýn, Porto, Oslo

    (16.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky nabízí Ryanair, dle vyjádření společnosti, od 173,- Kč. Našli jsme však i levnější letenky, například na trase z Brna do Londýna - pouze v jednom směru - anebo z Brna do Milána a to za cenu 149,- Kč. Levně je možné letět také na Kanárské ostrovy z Milána. Z Memmingenu u Mnichova do Porta vás Ryanair dopraví za přibližně 588 korun.


Sponzorované odkazy