Germanwings: v říjnu o 18 % více pasažérů

16. 11. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladová letecká společnost Germanwings, založená koncem října 2002, oslavila osmý rok svého působení na trhu optimisticky: v předcházejícím měsíci vykázala výrazný nárůst počtu přepravených cestujících o téměř 18 procent.

Štítky:
Germanwings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Germanwings: v říjnu o 18 proc. více pasažérů

    (16.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings, založená koncem října 2002, oslavila osmý rok svého působení na trhu optimisticky: v předcházejícím měsíci vykázala výrazný nárůst počtu přepravených cestujících o téměř 18 procent.

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • bmibaby: letenky se slevou i více než 50%

    (10.03.2011, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby právě připravila velmi zajímavou akční nabídku. Až do 16. března mají nadšení cestovatelé příležitost rezervovat letenky do různých destinací zlevněné i o více než 50%. Například zpáteční letenku na lince Praha – Manchester nabízí aerolinka už od 1455 Kč (564 + 891 Kč) včetně všech poplatků.

  • Více než polovině lidí by poplatek za WC nevadil

    (01.02.2010, Akční letenky.cz) Anketa našeho webu ukázala, že více jak polovině cestujících by poplatek za WC, o kterém uvažuje nízkonákladová letecká společnost Ryanair, nevadil. O poplatku za WC už Ryanair uvažoval v loňském roce, tehdy jej však zavrhl. V současnosti ale jedná i se společností Boeing o možné úpravě letadel.


Sponzorované odkazy