Afghánské aerolinky nesmí do Evropy

26. 11. 2010     Akční letenky.cz

Evropská komise uvalila na afghánské aerolinky striktní zákaz – nesmějí létat do Evropy. Zákaz od Evropské komise přichází poté, co se afghánská vláda marně snažila založit úřad pro civilní letectví. Nařízením jsou nejvíce postiženi Safi Airways (zajišťující pravidelnou linku Kábul – Frankfurt) a Kam Air (provozující lety Kábul – Vídeň).

Štítky:
Kam Air, Safi Airways, Zakízané aerolinky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do Evropy s ČSA

    (12.01.2011, ) České aerolinky ČSA nabízí od včerejška na svých internetových stránkách akci na levné letenky do Evropy. Všechny lety jsou zpáteční s odletem z Prahy. Všechny možné destinace, včetně cen najdete níže.

  • IATA vítá rozhodnutí Evropy pomoc leteckému průmyslu

    (28.04.2010, Rádi cestujeme) IATA oceňuje rozhodnutí Evropy pomoci leteckým společnostem, které díky sopce na Islandu přišli odhadem za šest dnů pozastavených letů o přibližně 1,7 miliardy americký dolarů. Samozřejmě tyto ztráty budou mít dopad téměř na všechny letecké dopravce. Dá se také očekávat, že pro některé to může být ona pověstná poslední kapka.

  • EasyJet získal ocenění Nejlepší nízkonákladová letecká společnost Evropy 2011

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet zvítězila v soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě. Cena, o které rozhodovali sami cestující, byla easyJet udělena na World Airline Awards na Pařížské letecké show. easyJet má nejlepší leteckou síť v Evropě a je čtvrtou největší leteckou společností Evropy.

  • 50% sleva na letenky do Evropy a USA

    (25.11.2010, ) Pouze dnes lze využít akce polských aerolinek LOT Polish Airlines, která nabízí slevu 50% na vybrané jednosměrné lety. Akce má jednu podmínku – letenky musíte zabookovat pouze dnes do 24:00! Letět pak můžete od 15. ledna do 15. března 2011.


Sponzorované odkazy


Letenky do Libanonu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.