Sexuální obtěžování cestujících na amerických letištích?

25. 11. 2010     Akční letenky.cz

Pasažéři cestující do Spojených států vyjadřují čím dál tím více svoji nespokojenost. Příčinou jsou poměrně nedávno zavedené tzv. „body scanners“ (scannery těla) a přísnější kontroly na amerických letištích.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Otřesné letištní kontroly aneb lidstvo zešílelo

    (04.01.2011, Akční letenky.cz) Piercing v prsní bradavce vytahovaný kleštěmi. Otřes mozku. Muž politý vlastní močí. Děti podezírané z terorismu či sexuální obtěžování jsou jen namátkou vybrané příklady šokujících letištních kontrol otřásajících tolerancí cestovatelů skrz Spojené státy. Cožpak lidstvo nadobro zešílelo? Politý vlastní močí Vážně nemocný muž, který se vypořádal s rakovinou měchýře, si prožil zlý sen.

  • Easyjet přepravil v červenci přes 5 milionů cestujících

    (08.08.2011, Rádi cestujeme) Evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet oznámila statistiky přepravených cestujících a obsazenost letů. Od července 2010 do července 2011 easyJet přepravil přes 53,7 miliónů pasažérů. Jen za měsíc červenec 2011 s easyJet letělo přes 5,4 miliónů cestujících, což je o 8,1 % více než ve stejném období loňského roku.  

  • EasyJet přepravil v březnu skoro 4,5 mil. cestujících

    (06.04.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet oznámila statistiky přepravených cestujících a obsazenost letů. Od březena 2010 do března 2011 easyJet přepravil přes 51 miliónů pasažérů. Obsazenost letů ve stejném období vzrostla o 0,7 procentního bodu. Jen za měsíc březen 2011 s easyJet letělo téměř 4,5 miliónu cestujících, což je o 11,9 % více než ve stejném období loňského roku.

  • Heathrow očekává přes 70 mil cestujících

    (16.12.2010, Rádi cestujeme) Londýnské letiště Heathrow očekává, že během příštího roku využije jeho služeb přes 70 miliónů cestujících. Společnost BAA oznámila, že očekává v příštím roce 3,7% nárůst v osobní přepravě. Mety 70 mil. cestujících za rok letiště Heathrow ještě nikdy nedosáhlo. Proto půjde zřejmě o historický mezník tohoto letiště. V příštím roce se také předpokládá vyšší zisk letiště - zisk by měl přesáhnout 1 mld. liber, to je přibližně 30 mld. korun. V letošním roce by zisk 1 mld. neměl překročit, podle aktuálních zpráv by zisk měl činit 972 mil. liber.


Sponzorované odkazy