Nová letecká společnost: German Sky Airlines

19. 11. 2010     Akční letenky.cz

Aerolinky operující v Německu získaly konkurenci. Jak informoval deník planes.cz, Úřad civilního letectví v Německu potvrdil společnost German Sky Airlines jako leteckého provozovatele. Hlavní hub společnosti je Letiště Dusseldorf. Aerolinka začíná své lety provozovat s Boeingem 737-800. Čeští cestovatelé mohou využít zejména lety z Vídně, aerolinka prozatím z České republiky neoperuje.

Štítky:
German Sky Airlines

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • United a Continental Airlines spolu vytvoří největší leteckou společnost na světě

    (05.05.2010, Akční letenky.cz) Americká společnost United Airlines a Continental Airlines se dohodly na podmínkách sloučení, vznikne tak největší letecký přepravce světa – United Airlines. Nová značka sice nese jméno prvního z přepravců, zároveň však, jak uvádí deník BBC, bude upraveno logo značky, které ponese barvy Continental Airlines. Po oznámení této skutečnosti veřejnosti vzrostla hodnota akcií obou přepravců.

  • WizzAir: změny v letovém řádu a nová linka

    (03.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir pozměnila svůj letový řád. Některé ze změn se dotknou i cestujících z letiště Praha Ruzyně. Vůbec největšími změnami pak jsou jedna nová a jedna zrušená linka. V úterý 11. května bude možné naposledy letět na trase Praha – Liverpool.

  • Nová spolupráce Czech Connect Airlines se Student Agency

    (12.08.2011, Akční letenky.cz) Aerolinka Czech Connect Airlines (CCA) nabízí ve spolupráci se společností Student Agency expresní dopravu z Prahy na letiště Brno. Nová akce je vztažena na odlety linek z Brna do Moskvy a Petrohradu.

  • ČSA prodává dceřinnou společnost

    (02.08.2010, Akční letenky.cz) Tradiční český přepravce ČSA prodává svoji dceřinnou slovenskou společnost Slovak Air Services. Jak informoval deník aero.sme.sk, je prozatím zájem potencionálních kupců nejistý. O nákupu údajně vůbec neuvažuje společnost Danube Wings. Ryanair naopak mlží a odmítá se k možnému nákupu vyjadřovat. Slovak Air Services především poskytují odbavovavcí služby pro letadla, cestující a náklad na převážně slovenských letištích.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.