Promo akční letenky u Wizzair

04. 01. 2011     Rádi cestujeme

Maďarský letecký dopravce Wizzair připravil promo akce u odletů z letišť našeho severního souseda - Polska. Letenky začínají už na 23 PLN, tedy přibližně od 149 korun! Letiště v Katovicích či Wroclavy jsou navíc poměrně blízko české hranice, takže dopravit se tam nemusí být zas až takový problém.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky s Jet2 a 10% slevou do Manchesteru nebo Leedsu

    (10.10.2011, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2 nabízí slevu až 10% na všechny své zimní lety, pokud zadáte ten správny promo kód. Jet2 spojuje Prahu přímo s Edinburghem, Leedsem, Manchesterem a Newcastlem. Při rezervaci dostanete možnost zadat promo kód až při samém závěru rezervace.

  • Získejte slevu 500 Kč s aerolinkou Lufthansa

    (15.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa přišla se zbrusu novou nabídkou. Pro všechny, kdo si rezervují letenky do 18. dubna 2010, má společnost připravenou speciální slevu 500 Kč. Tu lze získat díky promo kódu, který můžete najít zde. Počet nabízených promo kódů je ale velmi malý a právě teď jich zbývá opravdu jen několik.

  • Lufthansa: Letenky do Caracasu jen za 10 072 Kč

    (08.07.2010, Letenky levně) S promo akcí na letenky do destinací ve Střední a Jižní Americe přišla opět po nějaké chvíli německá Lufthansa. Asi nejzajímavější položkou z posledního newsletteru je venezuelský Caracas, kam se z Frankfurtu můžete podívat už za 10 072 Kč.

  • Slevový kupón ve výši 1 800 Kč na lety od Lufthansy

    (19.10.2010, ) Německé národní aerolinky Lufthansa si pro podporu podzimních a jarních letů, kdy prodeje letenek klesají, připravily Slevový promo kupón, po jehož zadání získáte slevu ve výši 100 CHF (švýcarských franků), tedy v přepočtu 1 837 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.