ČSA: Bonusové letenky OK Plus nyní jen za polovinu mílí!

06. 04. 2011     Letenky levně

Naše národní aerolinky ČSA přišly se zajímavou nabídkou pro členy věrnostního programu OK Plus, kterým nyní k zakoupení určitých letenek bude stačit jen polovina běžně potřebných mil. Například za zpáteční letenky z Prahy do gruzínského Tbilisi tak dáte jen 17 500 Kč mil plus povinné letištní taxy.

Štítky:
Bonusové letenky, ČSA, OK Plus

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • S ČSA o polovinu levněji

    (04.03.2011, Rádi cestujeme) České aerolinie nabízí nyní 50% slevu na vybrané letenky. Sleva je platná pro lety v období mezi 20. březnem a 31. květnem. Počet zlevněných míst je omezený. Akční letenky pro vás sbíráme pravidelně. Registrujte se zdarma, a budeme vás pravidelně informovat o nejlevnějších letenkách na českém a slovenském trhu.

  • Levné letenky do Ženevy: S odletem z Prahy nyní jen za 2 662 Kč

    (01.02.2012, Letenky levně) Levné letenky z Prahy do Ženevy nyní pořídíte již za 2 662 Kč! Stačí letět dle následujícího itineráře.

  • Flylowcostairlines.org – jak si najít lejlevnější letenku

    (04.06.2010, Akční letenky.cz) Vážení a milí čtenáři, vzhledem k tomu, že nám k nám do redakce přicházejí četné žádosti o nalezení levné letenky do kýžených destinací, rozhodli jsme se vám pomoci. Přinášíme vám informace o stránkách Flylowcostairlines.org, které umožňují uživateli najít si letenky odkud a kam jen zatouží.

  • Letenky do Francie na léto kupujte už nyní!

    (12.12.2011, Rádi cestujeme) Pokud plánujete v příštím roce vycestovat do francouzských měst Paříž nebo Lyon, vyplatí se koupit letenku už nyní. Nízkonákladový dopravce easyjet totiž nabízí uvedená města za cenu lehce překračující hranici 1 000 korun. Nejlevnější "letní letenky" jsou v červnu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.