Levné letenky do Bankoku: Z Mnichova již za 12 314 Kč

16. 04. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do Thajska přišla arabská společnost Etihad Airways. Zpáteční letenky z Mnichova do Bankoku pořídíte jen za 12 314 Kč. Vybírat si můžete hned z celé řady květnových a červnových termínů, jako příklad poslouží výlet s odletem 19. května tam a 30. května zpět. Své letenky si v případě zájmu rezervujte ZDE.

Štítky:
Etihad Airways, Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska, Letenky Etihad Airways

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Mnichova? Vybírejte pohodlně online!
  • Mnichov – Edinburgh a zpět za 1 557 Kč

    (18.10.2010, ) V prosinci se do skotského hlavního města Edinburghu můžete podívat za krásnou cenu 1 557 Kč. Cena platí pro přímý zpáteční let z nedalekého Mnichova do Edinburghu. Pokud byste chtěli letět z letiště Praha (PRG) místo z Mnichova, připravte se, že cena bude takřka dvojnásobná.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Lufthansa: akční letenky od 2490 Kč

    (20.04.2010, Akční letenky.cz) Německá aerolinka Lufthansa nabízí levné letenky do vybraných evropských destinací již od 2490 Kč. Akční nabídka letenek se vztahuje na lety z Prahy, s jedním přestupem v Německu (letiště Frankfurt nebo Mnichov).

  • Velmi levné letenky do Brazílie

    (23.10.2011, Rádi cestujeme) K opravdu levným letenkám patří dnešní nabídka od aerolinky Alitalia, která nabízí letenky do Brazílie za hezkých 10 995 korun. Je akorát nutné při objednávce zadat odlet z Budapeště do Ria, a zpáteční let navolit do Mnichova (tak se nelekněte, až kliknete na odkaz v tabulce - partnerská stránka vás sice bude informovat o částce cca. 18 000, vy však změňte zpáteční let, poté se zobrazí správná cena 10 995 Kč). U druhé trasy zvolte odlet z Prahy do Sao Paula, a za návratové letiště zvolte opět Mnichov.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.