Staňte se členy Wizz Xclusive Clubu a ušetřete až 10 eur za každý jednosměrný let! Do 15. dubna jen za 9,99 €/rok!

12. 04. 2011     Letenky levně

Pokud často cestujete se středoevropskou nízkonákladovkou Wizzair, máte nyní krom již existujícího Wizz Clubu další příležitost, jak ušetřit. Nově spuštěný Wizz Xclusive Club slibuje slevy ve výši až 10 euro z ceny jednosměrné letenky, přičemž je možné rezervovat až deset zvýhodněných letenek naráz.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir nabízí letenky Xclusive se slevou 20%

    (01.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir dnes představila nabídku pro členy jejich klubu WIZZ Xclusive Club, která je platná až do zítřka. Akce slibuje slevu až 20% a týká se všech letenek. Pokud nejste členy klubu, nezoufejte! Služba aerolinky WizzAir je dostupná pro kohokoliv.

  • S Wizzairem levně do Říma, Corku nebo Neapole

    (19.05.2011, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Wizzair nabízí pouze dnes slevu 20% na všechny své lety. O této plánované akci jsme vás informovali už včera. Pokud jste členy Xclusive klubu, můžete dosáhnout na slevy až téměř 50%. Například let Praha - Neapol uvedený v poslední tabulce bude stát členy Xclusive klubu 804 Kč, pokud nejste členy, zaplatíte 1 020 korun. A ještě více ušetří ti, kteří vlastní kartu Wizz. Při platbě touto kartou, členové Xclusive klubu za popsaný let zaplatí jen 534 korun na osobu!

  • Jak získat letenky u Wizzairu levněji?

    (03.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair připravil zajímavou službu. Pokud se stanete členy tzv. Wizz Xclusive klubu, získáte letenky levněji. Obvykle se za toto členství platí necelých 30 €, nyní je toto členství za cenu 10 €. Co konkrétně vám toto členství přinese? Můžete ušetřit až 10 € za jednosměrný let. Navíc zlevněnou cenu, za kterou budete moci nakupovat letenky jako člen Wizz Xclusive klubu, budete moci nakupovat nejen pro vás samotné, ale také pro až dalších 9 spolucestujících (včetně dětí, avšak vyjma kojenců).

  • Levné letenky do Stockholmu: Z Katovic s Wizzairem jen za 348 Kč

    (23.10.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek pro členy svého Xclusive Clubu přišla společnost Wizzair - zpáteční letenky z Katovic do Stockholmu nyní pořídíte za pouhých 348 Kč. Za tuto suprovou cenu můžete letět třeba v úterý 29. listopadu tam a v sobotu 3. prosince zpět. Letenky si objenávejte na Wizzair.com.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.