Alitalia: levné letenky do Pisy od 3351 Kč

23. 05. 2011     Akční letenky.cz

Na začátku týdne jsme si pro vás připravili akci italské letecké společnosti Alitalia, která svým klientům nabízí levné letenky do hlavního města Toskánska. Přímé lety z Prahy jsou provozovány v codesharové spolupráci s aerolinkou Air One a budou zahájeny 13. září 2011.

Štítky:
Alitalia, Letenky Alitalia, Letenky do Itálie, Letenky do Pisy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Air One: V létě do Pisy za 2125 Kč

    (20.04.2012, Letenky levně) Italská nízkonákladová společnost Air One již několik měsíců provozuje spoje z Prahy do Pisy a Milána, avšak nyní má dostupné levné tarify na léto, a to zejména do Pisy, ze které je to jen pár kilometrů k plážím a navíc se budete moci pokusit narovnat místní šikmou věž.

  • Maroko letecky a levně

    (15.03.2012, Rádi cestujeme) Další dnešní akční letenka nás zavede na africký kontinent do Maroka. Cena zpáteční letenky z historické Pisy je necelých 1 000 korun. Svou cestu do Maroka tak můžete spojit s pobytem v italské Pise, případně návštěvou Florencie, která je nedaleko Pisy. Konkrétní letenka do Maroka vypadá takto:  

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Akční letenky a levné ubytování: sleva 50% u Ryanairu

    (28.07.2010, Rádi cestujeme) Dnes poměrně nečekaně vydal Ryanair další ze série svých akčních slev letenek. Díky tomu můžete levně letět z Prahy do Stockholmu - i za 135,- Kč! Více nabídek je opět z Bratislavy. Letenky za 5 € nakoupíte na trase do Pisy, Bruselu či Bologně. Takže pokud si vystačíte s příručním zavazadlem, do těchto měst můžete ve dvou vycestovat za přibližně 510,- Kč! Levné letenky jsou také do Glasgowu. Cena za dvě osoby je cca. 1 550,- Kč vč. tax. Do tohoto města je levné i ubytování. V tabulce najdete i další trasy. Veškeré ceny jsou za dvě osoby, vč. tax.


Sponzorované odkazy