Air One: V létě do Pisy za 2125 Kč

20. 04. 2012     Letenky levně

Italská nízkonákladová společnost Air One již několik měsíců provozuje spoje z Prahy do Pisy a Milána, avšak nyní má dostupné levné tarify na léto, a to zejména do Pisy, ze které je to jen pár kilometrů k plážím a navíc se budete moci pokusit narovnat místní šikmou věž.

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Letenky do Itálie, Letenky do Pisy

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Prahy do Pisy za 1286,-Kč!

    (22.11.2012, Letenky levně) Italská letecká společnost Air One nabízí výhodný let z Prahy do Pisy za 1286,-Kč! Největším lákadlem je nepochybně symbol Itálie Šikmá věž, na Piazza dei Miracoli (Náměstí zázraků), které ročně navštíví tisíce turistů. Celé Toskánsko je nádherné.

  • Air One: Každý pátý cestující letí v létě jen za poplatky

    (13.07.2012, Letenky levně) Italský low-costový dopravce spustil zajímavou akci pro skupiny cestující z Prahy do Benátek, Pisy či Milána. Každý pátý cestující neplatí cenu letenky, avšak pouze poplatky.

  • Levné letenky tentokrát do Moskvy či Pisy

    (12.12.2012, Rádi cestujeme) Moskva, Istanbul, Pisa anebo Tokio - destinace, do kterých jsme našli levné a zajímavé letenky. Ze všech bychom vyzvedli let z Prahy do Moskvy. Za zpáteční let zaplatíte zhruba 3 500 korun. Za přibližně 2 000 korun pro změnu doletíte z Prahy do italské Pisy. Nejlevnější mezi dnešními akčními letenkami je let z Prahy do Milana, 1 120 korun u Pelikana. Pokud zakoupíte let přímo u Wizzairu, bude letenka z největší pravděpodobností ještě levnější.

  • Maroko letecky a levně

    (15.03.2012, Rádi cestujeme) Další dnešní akční letenka nás zavede na africký kontinent do Maroka. Cena zpáteční letenky z historické Pisy je necelých 1 000 korun. Svou cestu do Maroka tak můžete spojit s pobytem v italské Pise, případně návštěvou Florencie, která je nedaleko Pisy. Konkrétní letenka do Maroka vypadá takto:  


Sponzorované odkazy