Akční letenky a levné ubytování: sleva 50% u Ryanairu

28. 07. 2010     Rádi cestujeme

Dnes poměrně nečekaně vydal Ryanair další ze série svých akčních slev letenek. Díky tomu můžete levně letět z Prahy do Stockholmu - i za 135,- Kč! Více nabídek je opět z Bratislavy. Letenky za 5 € nakoupíte na trase do Pisy, Bruselu či Bologně. Takže pokud si vystačíte s příručním zavazadlem, do těchto měst můžete ve dvou vycestovat za přibližně 510,- Kč! Levné letenky jsou také do Glasgowu. Cena za dvě osoby je cca. 1 550,- Kč vč. tax. Do tohoto města je levné i ubytování. V tabulce najdete i další trasy. Veškeré ceny jsou za dvě osoby, vč. tax.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Belgie, Letenky do Boloně, Letenky do Bruselu, Letenky do Glasgow, Letenky do Itálie, Letenky do Pisy, Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování: Řím, Amsterdam, Porto

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme připravili od společnosti Ryanair, EasyJet a Lufthansa. Již dnes je možné plánovat výlet do měst jako Řím, Porto, Londýn apod. na období vánoc, kdy jsou města vánočně vyzdobena.Cena letenek se pohybuje od 7 €! Velmi levně vychází letenka a ubytování v portugalském Portu. Za pět dnů pobytu zaplatíte na ubytování 3 705,- Kč za dvě osoby. Letenka z Mnichova (Memmingen) stojí dvě osoby 1 709,- Kč. Celkem tedy za letenku a ubytování zaplatí dvě osoby 5 414,- Kč. Další zajímavou a levnou destinací je Glasgow. A nesmíme zapomenout na nezvykle levný Amsterdam. Dvě osoby za letenky a ubytování na 3 noci zaplatí jen 4 724,- Kč. Odlet z Prahy.

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.

  • Akční letenky a levné ubytování do Londýna, Říma nebo San Francisca

    (20.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsme obohatili o letenky do celého světa a levné ubytování například v Bangkoku, San Franciscu anebo Moskvě. Samozřejmě v tabulkách najdete i levné letenky a ubytování do jiných míst - Řím, Londýn, Oslo atd.Nově můžete letenky zakoupit i u našeho partnera Pelikan.cz. Každý registrovaný uživatel získá slevu 250,- Kč u lowcost dopravců a 300,- Kč u běžného dopravce. Sleva je na objednávku. I po aplikování slevy, je cena o něco vyšší u nízkonákladových dopravců tipy Ryanair či Wizzair - cca. 100,- Kč, než kdybyste koupili letenku přímo u letecké společnosti.

  • Levné letenky a ubytování do Říma nebo Londýna

    (01.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky z Prahy, Brna, Wroclavy, Katovic, Krakova a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Milan, Londýn, Trapani, Edinburgh či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.