Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

25. 05. 2011     Akční letenky.cz

Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Lufthansa, Lufthansa, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • bmibany: levné letenky do Anglie se slevou až 50%

    (24.05.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes jsou k dispozici levné letenky britské nízkonákladové aerolinky bmibaby se slevou až 50%. Z našeho hlavního města přepravce létá či bude létat přímo do Manchesteru, Birminghamu a East Midlands. Například na trase Praha – Manchester můžete při dobrém výběru termínů létat od 1454 Kč včetně poplatků.

  • Levné letenky do Irska a Španělska se slevou až 25 %!

    (06.03.2012, Akční letenky.cz) Máte-li v nejbližších měsících namířeno do Irska, můžete využít akce letecké společnosti Aer Lingus, která nabízí vybrané letenky se slevou až 25%. Cestovní období je stanoveno na 17. duben – 25. říjen a rezervace je možná až do 9. března 2012. Přepravce mimo jiné provozuje lety na trase Praha – Dublin (DUB).

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

  • Aer Lingus: Levné letenky do Irska se slevou 25%.

    (07.03.2012, Letenky levně) Chystáte-li se navšítivit Irsko, neváhejte a využijte nabídky letecké společnosti Aer Lingus, která právě nabízí letenky se slevou až 25%. Nabídka platí dokonce pro všechny  lety, od jara až do podzimu! Přesněji od 17. duben – 25. říjen 2012. Jen rezervace je možná do 9. března 2012. Pro rezervaci akčních letenek Praha – Dublin klikněte ZDE.


Sponzorované odkazy


Letenky do Malajsie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.