Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

07. 04. 2011     Akční letenky.cz

Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

Štítky:
Aer Lingus, Letenky Aer Lingus, Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky: WizzAir a Aer Lingus se slevou až 25%

    (07.12.2011, Akční letenky.cz) Dnes přicházíme s akční nabídkou hned dvou leteckých společností z Evropy. Jedná se o Aer Lingus a WizzAir, které propagují letenky se slevou 20 – 25%. Irská aerolinka Aer Lingus nabízí svým zákazníků slevu na vybrané lety, která platí až do půlnoci 8. prosince 2011.

  • Aer Lingus: Levné letenky do Irska se slevou 25%.

    (07.03.2012, Letenky levně) Chystáte-li se navšítivit Irsko, neváhejte a využijte nabídky letecké společnosti Aer Lingus, která právě nabízí letenky se slevou až 25%. Nabídka platí dokonce pro všechny  lety, od jara až do podzimu! Přesněji od 17. duben – 25. říjen 2012. Jen rezervace je možná do 9. března 2012. Pro rezervaci akčních letenek Praha – Dublin klikněte ZDE.

  • Akční letenky od Aer Lingus se slevou až 50%

    (27.10.2011, Akční letenky.cz) Pouze do zítřka mohou klienti irské letecké společnosti Aer Lingus rezervovat levné letenky se slevou až 50%. Nutno dodat, že akční ceny palubních lístků jsou platné pro cestovní období 22. listopad – 8. únor 2012. Jediné přímé lety, které přepravce provozuje z České republiky, jsou ty na lince Praha – Dublin (DUB).

  • Aer Lingus zlevňuje letenky až o 50%

    (13.04.2010, Akční letenky.cz) Irská letecká společnost Aer Lingus zlevnila letenky. Akční nabídka – tedy letenky se slevou až 50% – se vztahuje na letenky s odletem od 21. dubna do 21. říja 2010. Rezervovat levné letenky je možné do 18. dubna 2010. Aerolinka Aer Lingus zlevňuje o50% letenky z Dublinu do Agadiru, Atén, Burgasu, Budapešti, Dubrovníku, Helsinek a Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.