Doprava na letiště v Německu: Jak to zařídit co nejlevněji?

29. 05. 2011     Letenky levně

Při shánění levných letenek velmi často narazíte na situaci, kdy naleznete řádově o několik tisíc levnější letenku, avšak s odletem z některého německého letiště. Stejně tak se stává, že spoje do některých destinací od nás z Česka vůbec nelétají, a je potřeba hledat právě v Německu.

Štítky:
Doprava na letiště

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levně letecky na vánoční trhy v Německu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Ač se to ještě nezdá, ale zima je nám v patách a s ní i Vánoce a vánoční trhy. Proč si nezajet nebo nezaletět na trhy do Německa? Třeba do města Trevír, o kterém jsme vám již psali jako o nejstarším městě v Neměcku, více zde. Nebo navštívit Cáchy? - město jsme popisovali v tomto článku. V tomto článku dále najdete informace o vánočních trzích v Trevíru, Cáchách, Düsseldorfu a v Kolíně nad Rýnem. Součásti popisu je také aktuální nabídka levného ubytování a letenek v termínech vánočních trhů.

  • Island co nejlevněji

    (08.11.2010, Rádi cestujeme) Před pár dny jsme vydali článek o tom, jak zaplatit co nejméně za pobyt a dopravu na Madeiru. Dnes vám přinášíme možnou variantu toho, jak co nejlevněji strávit pár dní na Islandu. Dopravit se na Island je sice o něco dražší, ale když se zvolí nějaká ta akční nabídka, je možné ušetřit nemalou částku peněz.

  • Letenky na Madeiru co nejlevněji

    (21.08.2011, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu na krásný ostrov Madeira, a chcete se na ostrov dopravit co nejlevněji, zkuste letět přes portugalský Lisabon. Navíc cestu můžete obohatit právě o návštěvu hlavního města Portugalska. Určitě stojí za vaší pozornost. Celkem za let na Madeiru a zpět zaplatíte necelých 4 000 korun.

  • Germanwings se nelíbí dopravní daň v Německu

    (21.07.2010, Rádi cestujeme) Německý nízkonákladový dopravce GermanWings vydal prohlášený k chystanému zákonu o nové dani pro leteckou dopravu. Daň by měla být dvojí - u kratší trasy by její výše byla 13 €, u trasy delší pak 26 € na osobu. Je pravděpodobné, že větší část by ve finále zaplatili cestující.  „Daň v této výši je neekologická, nesociální a povede ke snížení počtu pracovních míst,“ zaujal minulý čtvrtek jasné stanovisko Thomas Winkelmann, mluvčí obchodního oddělení společnosti Germanwings.


Sponzorované odkazy