Island co nejlevněji

08. 11. 2010     Rádi cestujeme

Před pár dny jsme vydali článek o tom, jak zaplatit co nejméně za pobyt a dopravu na Madeiru. Dnes vám přinášíme možnou variantu toho, jak co nejlevněji strávit pár dní na Islandu. Dopravit se na Island je sice o něco dražší, ale když se zvolí nějaká ta akční nabídka, je možné ušetřit nemalou částku peněz.

Štítky:
Letenky na Island

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Doprava na letiště v Rakousku: Jak se do Vídně dostat nejlevněji?

    (11.05.2010, Letenky levně) Mnoho leteckých společností nabízí výhodné nabídky do celého světa, ale s odletem z letiště ve Vídni. Jiné společnosti zase létají do destinací, které jsou z České republiky nedostupné. Jenže jak se do Vídně dostat nejrychleji, nejpohodlněji a jak nejlevněji?

  • Letenky na Madeiru co nejlevněji

    (21.08.2011, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu na krásný ostrov Madeira, a chcete se na ostrov dopravit co nejlevněji, zkuste letět přes portugalský Lisabon. Navíc cestu můžete obohatit právě o návštěvu hlavního města Portugalska. Určitě stojí za vaší pozornost. Celkem za let na Madeiru a zpět zaplatíte necelých 4 000 korun.

  • Madeira co nejlevněji

    (06.11.2010, Rádi cestujeme) Věčně jarní ostrov Madeira je určitě skvělou destinací pro případný "zimní výlet". Hledali jsme nejlevnější letenky a levné ubytování na tomto skvělém místě na Zemi. K těm nejlevnějším způsobům, jak se dopravit na Madeiru, je vycestovat do Londýna a odtud pokračovat přímo na Madeiru.

  • Irsko co nejlevněji

    (04.12.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme levné letenky a ubytování v ostrovní zemi Irsko. Irsko má určitě co nabídnout. Startovním místem může být město Dublin, případně Cork. Rozhodně při návštěvě Irska byste neměli vynechat přírodní zajímavost, tzv. Cliffs of Moher.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.