WizzAir nabízí letenky Xclusive se slevou 20%

01. 06. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir dnes představila nabídku pro členy jejich klubu WIZZ Xclusive Club, která je platná až do zítřka. Akce slibuje slevu až 20% a týká se všech letenek. Pokud nejste členy klubu, nezoufejte! Služba aerolinky WizzAir je dostupná pro kohokoliv.

Štítky:
Sleva na letenky, Wizz Air, Wizz Xclusive Club

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Staňte se členy Wizz Xclusive Clubu a ušetřete až 10 eur za každý jednosměrný let! Do 15. dubna jen za 9,99 €/rok!

    (12.04.2011, Letenky levně) Pokud často cestujete se středoevropskou nízkonákladovkou Wizzair, máte nyní krom již existujícího Wizz Clubu další příležitost, jak ušetřit. Nově spuštěný Wizz Xclusive Club slibuje slevy ve výši až 10 euro z ceny jednosměrné letenky, přičemž je možné rezervovat až deset zvýhodněných letenek naráz.

  • WizzAir: skvělá nabídka levných letenek se slevou 20%

    (23.06.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes (23. červen) nabízí nízkonákladová letecká společnost WizzAir akční letenky se slevou 20 %. Jedinou důležitou podmínkou je členství v klubu WIZZ Xclusive Club. Pokud členem nejste a rádi využíváte levných letenek, neváhejte a prověřte si tuto službu co nejdříve. Mimo jiné můžete v rámci programu ušetřit až €10 za každý jednosměrný let.

  • Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.

  • easyJet: akční letenky se slevou až 20 %

    (07.11.2011, Akční letenky.cz) Ještě dnes a zítra (8. listopad) mohou zákazníci nízkonákladové letecké společností easyJet rezervovat akční letenky z Prahy do sedmi evropských destinací se slevou až 20 %. Z našeho hlavního města se nabízejí lety do Anglie, Nizozemska, Itálie či Francie.


Sponzorované odkazy


Letenky na Kypr

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.