easyJet nabídka: levné letenky podzim-zima

27. 05. 2011     Akční letenky.cz

V současné době najdeme levné letenky u nízkonákladové letecké společnosti easyJet spíše v období podzim-zima. Přepravce létá z Prahy do sedmi oblíbených evropských měst. V pozdějším termínu jsou například k dispozici výhodnější letenky na trase Praha – Londýn (LGW), odkud mohou zákazníci aerolinky klidně cestovat do dalších destinací.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do New Yorku – na podzim z Budapešti jen za 9 525 Kč

    (12.09.2011, Letenky levně) Levné letenky do New Yorku s odletem z Budapešti má nyní ve své promonabídce společnost American Airlines. Za zpáteční letenku včetně všech poplatků zaplatíte jen 9 525 Kč. Dostupných termínů v období až do začátku příštího roku je dostatek, a tak můžete letět třeba 22. listopadu tam a 28. listopadu zpět.

  • Levné letenky do Londýna: Z Brna na podzim již za 1 021 Kč

    (22.08.2011, Letenky levně) Levné letenky z Brna do Londýna nabízejí nízkonákladové společnosti Wizzair a Ryanair. Do města nad Temží se tak můžete vypravit již za 1 021 Kč. Právě za takový peníz nabízí letenky na letiště Stansted společnost Ryanair (letenky kupujte na Ryanair.com).

  • Letenky do Toronta: S Alitálií na podzim jen za 11 751 Kč

    (08.07.2011, Letenky levně) Alitalie se dále veze na vlně skvělých cen a přináší další skvělou nabídku – levné letenky do Toronta jen za 11 751 Kč! Tato parádní cena platí v případě odletu z Budapešti a je platná na mnoho a mnoho termínů napříč celým podzimem.

  • Podzim v Itálii s aerolinkou Air One od 1595 Kč

    (23.05.2012, Akční letenky.cz) Na webu nízkonákladové letecké společnosti Air One se včera objevila zpráva o mimořádné akci, která slibuje slevu na letenky až 50%. Nabídka ovšem platí pouze do 24. května a využít jí můžete také v případě cest z letiště Praha Ruzyně. Z našeho hlavního města létá dceřiná společnost aerolinky Alitalia hned do tří italských měst.


Sponzorované odkazy