Nová linka aerolinky Smart Wings do Itálie

01. 06. 2011     Akční letenky.cz

Dnes přicházíme s čerstvými novinkami od letecké společnosti Smart Wings, která právě zveřejnila zprávu o nově provozované lince! Česká aerolinka  rozšíří svoji nabídku letů do Itálie a od 3. června začne vypravovat letadla na trase Praha – Lamezia Terme. V plánu je jeden let týdně provozovaný každý pátek.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.

  • Nové lety Smart Wings do Itálie

    (13.01.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings postupně pokračuje v rozšiřování své nabídky letů. Aerolinka avizuje zahájení nového spojení Praha – Pescara na 20. červen 2011, na jejich webových stránkách je však možné rezervovat letenky až od 20. července 2011. Linka má být provozována jedenkrát týdně, konkrétně ve středu.

  • Nová linka: s Danube Wings do Chorvatska

    (18.05.2011, Akční letenky.cz) Dnes vydala slovenská letecká společnost Danube Wings tiskovou zprávu, týkající se otevření nové linky do chorvatského města Dubrovník. Podle ní začne aerolinka provozovat sezónní lety od 16. června a poslední let bude uskutečněn 8. září 2011.

  • Smart Wings: Nová linka Bratislava – Tel Aviv

    (02.03.2011, Akční letenky.cz) Česká nízkonákladová aerolinka Smart Wings zveřejnila v novinkách na svých webových stránkách, že požádala o možnost provozování pravidelné linky Bratislava – Tel Aviv. Nové letenky budou dostupné od 6. června 2011 a budou provozovány 1 x týdně každé pondělí. Nové lety ocení zejména naši slovenští sousedé a taktéž obyvatelé měst Ostrava či Brno.


Sponzorované odkazy