ČSA ruší veškeré spoje do Londýna, Brna, Mnichova, Manchesteru a Kolína nad Rýnem!

27. 08. 2010     Letenky levně

ČSA s platností od 31. října 2010 ruší veškeré linky do Brna, Mnichova, Kolína nad Rýnem, Londýna, Manchesteru (čímž končí i letecké spojení mezi Českem a Velkou Británií v režii našich aerolinií). Zrušení těchto linek ČSA přineslo stamiliony korun za sloty odprodané konkurenčním společnostem. Zároveň dochází ke změně frekvence letů u některých spojů.

Štítky:
ČSA, Lety do Bonnu, Lety do Brna, Lety do Londýna, Lety do Manchesteru, Lety do Mnichova

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Mnichov? Letenky do Manchesteru, Londýna i Mnichova nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Kolín-Bonn (CGN) – Německo

    (27.09.2010, ) Německé mezinárodní letiště Kolín Bonn (oficiálním anglickým názvem Cologne Bonn Airport) je šesté nejrušnější letiště v Německu, co se do počtu cestujících týče a druhé nejrušnější letiště v oblasti nákladní dopravy. Letiště leží v okrese Porz, nedaleko měst Kolín nad Rýnem (14,8 kilometrů) a Bonn (16 kilometrů).

  • Levné letenky do Kolína nad Rýnem/Bonnu: Z Prahy přímým letem jen za 1 492 Kč

    (19.03.2011, Letenky levně) Přímý let z Prahy na letiště Kolín nad Rýnem/Bonn provozuje německá společnost Germanwings. V současné době lze navíc pořídit cenově výhodné letenky, když za ty zpáteční zaplatíte jen 1 492 Kč.

  • Germanwings zlevňuje: letenky Praha – Kolín od 499 Kč

    (13.01.2011, Akční letenky.cz) Hned na začátku nového roku spustila německá nízkonákladová letecká společnost Germanwings jednu z dalších lákavých akcí na levné letenky. Mimo jiné jsou v nabídce také lety Praha – Kolín nad Rýnem od pouhých 499 Kč jednosměrně (tato cena platí například pro linku datovanou na 28. 3. 2011).

  • Akční levné letenky: Paříž, Rotterdam, Kolín

    (21.12.2010, Rádi cestujeme) Levné akční letenky jsme tentokrát našli do takových měst jako jsou Paříž, Kolín n. Rýnem, Kodaň, Amsterdam nebo do Benátek. Ryanair nabízí letenky opět od 150 korun. Wizzair nabízí letenky od 149 korun. S EasyJet doletíte do Amsterdamu a zpět za zhruba 1 200 korun.  Levně lze letět také do Kodaně či Edinburghu. A pokud můžete odletět z Bratislavy, můžete se vydat na Kanáry a zpět za 1 900 korun.


Sponzorované odkazy