Super! Levné letenky do Anglie a Francie od 224 Kč

19. 10. 2011     Akční letenky.cz

Dnešní nabídka letů potěší především cestovatele, kteří si oblíbili země oddělené kanálem La Manche. V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti Ryanair jsou totiž k dispozici jednosměrné letenky do Anglie a Francie od 224 Kč včetně poplatků.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Francie, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Super levné letenky do USA. Od 9846 Kč

    (22.11.2010, Akční letenky.cz) Pro ty z vás, kteří si chtějí procvičit svůj anglický akcent máme výborné zprávy. Do země svobody se totiž s tradičním přepravcem Lufthansa můžete podívat už od 9846 Kč! Cena vaší super levné letenky do USA přitom obsahuje veškeré poplatky, daně a zahrnuje i zpáteční cestu (i se zavazadly).

  • Super levné letenky do Bangkoku, Dubaje a Tokia

    (17.04.2012, Rádi cestujeme) U prodejce pelikan.cz lze dnes zakoupit pořádně levné letenky do Dubaje, Thajska nebo Japonska. Za zpáteční letenku do Dubaje dáte jen 5 006 korun, Thajsko je dostupné za neuvěřitelných 7 596 korun. Japonské Tokio stojí hezkých 8 208 korun.

  • easyJet: super levné letenky do Milána od 1018 Kč

    (22.10.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet přinásí nové akční letenky. Tentokrát se můžete levně podívat do Milána a to již od 1018 Kč za zpáteční cestu včetně daní! Další poplatky se odvíjí od vašeho rozhodnutí o způsobu platby a od zavazadel. Doporučujeme cestovat „nalehko“, tedy vzít si do letadla pouze příruční zavazadlo.

  • Super extra levné letenky na Kubu – od 10473 Kč

    (04.02.2011, Akční letenky.cz) Lákají vás pravé kubánské doutníky rolované na stehnech kubánskách žen, pravý kubánský rum Havana či místní pulzující hudba? Tak vzhůru na cesty od pouhých £369 či-li 10 473 Kč! Akční letenky vám představují extra levné letenky na Kubu z Londýna (dle kódů) včetně navazujících spojů z Letiště Praha Ruzyně (PRG) či Letiště Brno (BRQ).


Sponzorované odkazy