Super extra levné letenky na Kubu – od 10473 Kč

04. 02. 2011     Akční letenky.cz

Lákají vás pravé kubánské doutníky rolované na stehnech kubánskách žen, pravý kubánský rum Havana či místní pulzující hudba? Tak vzhůru na cesty od pouhých £369 či-li 10 473 Kč! Akční letenky vám představují extra levné letenky na Kubu z Londýna (dle kódů) včetně navazujících spojů z Letiště Praha Ruzyně (PRG) či Letiště Brno (BRQ).

Štítky:
Akční letenky, Letenky na Kubu

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Super levné letenky do USA. Od 9846 Kč

    (22.11.2010, Akční letenky.cz) Pro ty z vás, kteří si chtějí procvičit svůj anglický akcent máme výborné zprávy. Do země svobody se totiž s tradičním přepravcem Lufthansa můžete podívat už od 9846 Kč! Cena vaší super levné letenky do USA přitom obsahuje veškeré poplatky, daně a zahrnuje i zpáteční cestu (i se zavazadly).

  • Super levné letenky do Johannesburgu. 18 206 Kč

    (10.08.2010, Akční letenky.cz) Super levné letenky do Johannesburgu jsou dostupné již od 18 206 Kč! Jedná se o výbornou zprávu pro všechny milovníky Afriky. Takže pokud vás rytmické vlnění místních domorodců za zvuků tradičního afrického djembe a řev lvů nenechává chladnými, neváhejte si vychutnat tuto leteckou lahůdku při cestování s tradičním britským přepravcem British Airways.

  • Extra levné letenky do Punta Cany, na Kubu a jinam – jak je najít?

    (14.03.2011, Akční letenky.cz) Akční letenky přináší tip pro zájemce o cestování daleko předaleko. Pokud vás láká nákup levné letenky na Kubu, cesty na Arubu či letenky do Dominikánské republiky a jinam, tak vyzkoušejte vyhledávač levných letenek – Thomsonfly. Tip jak na lov levné letenky Klikněte na Flights (lety). Přejděte na Flight deals (lety v akci).

  • Nejlevnější letenky na Kubu

    (04.09.2010, Rádi cestujeme) Máte pocit, že vydat se na Kubu by byl dobrý nápad? Obhlídnout tamní poměry, pokochat se překrásnou přírodou? Kuba bývá označována jako perla Karibiku. V aktuální nabídce společnosti Thomson.co.uk jsou levné letenky do Varadera. Odlet je z londýnského letiště Gatwick. A cena letenek pro dvě osoby?


Sponzorované odkazy


Letenky do Kuvajtu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.