Aerolinka WizzAir a její levné letenky od 291 Kč

21. 10. 2011     Akční letenky.cz

Vedle aerolinek easyJet a Ryanair patří letecká společnost WizzAir k těm cenově zajímavějším a klienty oblíbenějším. Na webu přepravce se pravidelně aktualizuje jednoduchý přehled nejlevnějších letů do mnoha destinací. Například do Itálie a Nizozemska můžete v současné době letět od 291 Kč. Akční letenky jsou k mání také v případě cesty do Španělska.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair nabízí levné letenky od 195 Kč

    (29.03.2011, Akční letenky.cz) Právě dnes spustila nízkonákladová letecká společnost Ryanair další ze svých akčních nabídek. Až do 31. března mohou její klienti rezervovat levné letenky od 195 Kč včetně poplatků a online odbavení (v případě platby kartou Mastercard Prepaid). Akce je platná pro cestovní období 2. květen – 30. červen.

  • Levné letenky: Skandinávie od 72 Kč

    (30.03.2011, Akční letenky.cz) Maďarská nízkonákladová aerolinka WizzAir nepřestává překvapovat! Sotva skončí jedna její akční nabídka, hned přichází s novou. Tentokrát si letecká společnost připravila překvapení především pro obdivovatele severských zemí, kterým jsou k dispozici levné letenky od 72 Kč. Cestovat můžete například na lince Praha – Oslo a za zpáteční let zaplatíte pouze 144 Kč.

  • Levné letenky s aerolinkou easyJet od 539 Kč

    (22.06.2011, Akční letenky.cz) Jestliže vám nevadí planování dovolených a výletů poněkud dopředu, mohla by se vám hodit podzimní nabídka letů od britské letecké společnosti easyJet. V pozdějších termínech mohou její zákazníci sehnat jednosměrné letenky od 539 Kč.

  • Akce Ryanair: levné letenky od 242 Kč

    (22.03.2011, Akční letenky.cz) Další týden uplynul a letecká společnost Ryanair zveřejnila opět svoji nabídku levných letů, které mohou její zákazníci rezervovat od dnešního dne až do 24. března. Cestovní období do mnoha destinací je určeno na 4. dubna – 31. května.


Sponzorované odkazy