Sbal se & Leť: akční letenky podle aerolinky KLM

20. 10. 2011     Akční letenky.cz

Po delší době se na našem webu objevuje zajímavá akce Sbal se & Leť od holandské letecké společnosti KLM, která nabízí akční letenky po celém světě až do 25. října! Dnes jsme se však zaměřili na lety směřující z Prahy do Asie!

Štítky:
Akční letenky, KLM, Letenky do Asie, Letenky KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do exotických destinací od ČSA

    (03.11.2011, Akční letenky.cz) Právě dnes představila letecká společnost ČSA akci na letenky do exotických destinací v Asii a Austrálii. Prodejní období bude podle webu přepravce probíhat až do 20. listopadu 2011, nabídka však platí pro lety absolvované do 31. března 2012.

  • Nová linka: s Danube Wings do Chorvatska

    (18.05.2011, Akční letenky.cz) Dnes vydala slovenská letecká společnost Danube Wings tiskovou zprávu, týkající se otevření nové linky do chorvatského města Dubrovník. Podle ní začne aerolinka provozovat sezónní lety od 16. června a poslední let bude uskutečněn 8. září 2011.

  • Nové spojení Praha – Kanada od Air Italy

    (28.01.2011, Akční letenky.cz) Podle informací deníku airways.cz se mají čeští cestující na co těšit. Italská nízkonákladová společnost Air Italy totiž plánuje otevřít novou linku do Kanady. Spojení bude dostupné z Letiště Praha Ruzyně (PRG) na Letiště Hamilton (YHM) a to od 28. května až do 17. září 2011.

  • SmartWings: nové linky z letiště Ostrava

    (12.03.2012, Akční letenky.cz) Podle letového řádu české letecké společnosti SmartWings to vypadá na posilování letů z ostravského letiště do vybraných letních destinací. Vyskytly se i informace o nové lince Ostrava – Paříž (CDG), ale na webu samotného letiště a v rezervačním systému aerolinky prozatím chybí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.