Zimní dovolená u moře: letenky na Kanáry za 2 156 Kč

31. 10. 2011     Rádi cestujeme

Irský dopravce Ryanair dnes nabízí na trase Bratislava - Gran Canaria v měsíci lednu slevu až 20% na vybrané letenky. Díky tomu je možné nakoupit zpáteční letenku za něco málo přes 2 000 korun. Níže uvádíme jeden z možných termínů letu - na Kanárských ostrovech budete moci strávit až 10 dnů. Levné ubytování najdete v této části webu radicestujeme.  

Štítky:
Letenky na Gran Canaria, Letenky na Kanárské ostrovy, Letenky Ryanair, Letenky z Bratislavy, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Dovolená u moře: Sicílie

    (06.02.2011, Rádi cestujeme) Během tohoto víkendu se u nás poměrně dost oteplilo, a možná někoho z vás už vábí léto a případná letní dovolená. Podíváme se na další středomořskou letní destinaci - Sicílii. Zjistíme, jak se dopravit na tento ostrov, kde se levně ubytovat a nevynecháme ani jiné zajímavé informace. Dovolená u moře může být i levná, pokud se nebráníte si dovolenou zajistit sami a využít nízkonákladových leteckých společností.

  • Levná dovolená na Sardinii se slevou 58%

    (27.06.2012, Rádi cestujeme) Na portálu dovolena-k-mori.cz lze nyní narazit na povedenou nabídku týdenního pobytu na Sardinii. Za 520 korun na osobu vás ubytují v apartmánovém domě Porto Pino. Doba pobytu je jeden týden. V kombinaci s letenkami společnosti Ryanair vás týdenní pobyt na tomto italském ostrově ani nemusí stát hromadu peněz.

  • Zimní Alpy levně

    (17.11.2010, Rádi cestujeme) Plánujete strávit několik dní v Alpách? Vybrali jsme několik tipů na kvalitní lyžování v rakouských Alpách. V článku najdete ceny skipasů, informace o sjezdovkách, vlecích apod.Nevynechali jsme aktuální nabídku levného ubytování v Alpách. Zimní Alpy mají určitě co nabídnout. Například ve středisku Bad Gastein - Ski Amade vás čeká 118 kilometrů sjezdovek!

  • Dovolená na Kanárských ostrovech od 4 998 korun

    (23.05.2012, Rádi cestujeme) Dnes jsme vyhledali levné letenky a ubytování na Kanárské ostrovy - ostrov Fuerteventura. Za tyto položky zaplatí dvě osoby 9 996 korun. Přitom na Kanárských ostrovech strávíte 14 nocí! Zpáteční letenka stojí necelých 1 200 korun.


Sponzorované odkazy