Ve dvou na týden levně letecky do Benátek

15. 12. 2011     Rádi cestujeme

Máme pro vás tip na týdenní eurovíkend. V těchto dnech prodává Wizzair mimořádně levně letenky z Prahy do Benátek. Za zpáteční let zaplatíte jen 614 korun. Přikládáme také ubytování v hotelu Alla Salute. Za týdenní ubytování dvou osob vč. snídaní zaplatíte 7 275 korun. Pokud byste chtěli na ubytování ušetřit 288 korun, využijte web money-back.cz. Více zde. Celkem tedy za týdenní letecký eurovíkend v Benátkách pro dva bez slevy zaplatíte 8 503 Kč.

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Levně na týden do Osla

    (27.02.2012, Rádi cestujeme) Levně na týden do Osla je jediněčná možnost. Hlavní a největší město Norského království se rozprostírá při nejsevernějších březích zálivu Oslofjord a ze všech ostatních světových stran jej obklopují hvozdy a hory.

  • Letenka do Milana či Benátek za 260 korun

    (23.03.2012, Rádi cestujeme) Dnešní nejlevnější letenky nás zanesou do Milana a také italských Benátek. Letenky do Benátek seženete už za 260 korun! Z Prahy je cenově dostupný Amsterdam a to za cenu 1 488 korun za zpáteční let. Letenka je s příručním zavazadlem a vč. tax (bez případného poplatku za platbu).  

  • Letenka z Prahy do Benátek za 862 korun i méně

    (14.09.2011, Rádi cestujeme) Poměrně zajímavě levné letenky nabízí v těchto dnech Wizzair z Prahy do Benátek. Cena 862 korun za zpáteční let je opravdu nízká. Termín letu je v první polovině prosince, v období, kdy města vlivem Vánoc mění svou tvář.  

  • Předvánoční let do Benátek za 754 Kč

    (22.09.2011, ) Letěli byste rádi před Vánoci do nějakého teplejšího místa, než je naše česká kotlina? Co takhle romantické Benátky v Itlálii za cenu 754 Kč za zpáteční letenku? Takto levné zpáteční letenky do Benátek nyní můžete bookovat u maďarského dopravce Wizz Air. Volných dat je v tomto případě dost a cenově se liší jen ve stokorunách.


Sponzorované odkazy