Letenky do Istanbulu za 2 430 Kč, Tenerife za 1 100 Kč

13. 12. 2011     Rádi cestujeme

Máme pro vás letenky do Istanbulu za necelých 2 500 korun o víkendovém termínu, letenky na Kanárský ostrov Fuerteventura za příjemných  1 300 korun nebo britský Birmingham za zhruba 1 500 korun.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Birminghamu, Letenky do Istanbulu, Letenky do Turecka, Letenky do Velké Británie, Letenky na Kanárské ostrovy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Istanbulu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky na Tenerife: Z Prahy jen za 3 682 Kč

    (14.06.2011, Letenky levně) Levné letenky na Tenerife nyní seženete díky společnostem Wizzair a Ryanair. V případě odletu z Prahy za ně zaplatíte jen 3 682 Kč. Letět můžete třeba dle následujícího cestovního itineráře.

  • Ryanair z Badenu na Kanáry

    (27.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravuje novou, poměrně zajímavou linku, která rozšíří možnosti, jak se levně dopravit na ostrov Tenerife. Nově bude Ryanair létat mezi Karlsruhe/Baden(FKB) a ostrovem Tenerife(TFS). Letiště Karlsruhe-Soellingen je vzdáleno od Plzně 467 km. Aktuálně nejsou známé konkrétní ceny letenek. První letadla Ryanairu by měly mezi Karlsruhe a Tenerife vzlétnout v druhé polovině dubna.

  • Aerolinka SmartWings nabízí novou linku do Španělska!

    (17.10.2011, Akční letenky.cz) V pátek oznámila česká letecká společnost SmartWings rozšíření svojí nabídky letů o další destinaci ve Španělsku. Kromě Barcelony, Malagy, Las Palmas, Mallorky, Tenerife a Valencie tak přepravce začne létat také do Bilbaa. Nové spojení Praha – Bilbao (BIO) bude provozováno každé pondělí a pátek v období 1. červen – 1. říjen 2012.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.