Levně na týden do Osla

27. 02. 2012     Rádi cestujeme

Levně na týden do Osla je jediněčná možnost. Hlavní a největší město Norského království se rozprostírá při nejsevernějších březích zálivu Oslofjord a ze všech ostatních světových stran jej obklopují hvozdy a hory.

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Osla

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Osla? Vybírejte pohodlně online!
  • Ve dvou na týden levně letecky do Benátek

    (15.12.2011, Rádi cestujeme) Máme pro vás tip na týdenní eurovíkend. V těchto dnech prodává Wizzair mimořádně levně letenky z Prahy do Benátek. Za zpáteční let zaplatíte jen 614 korun. Přikládáme také ubytování v hotelu Alla Salute. Za týdenní ubytování dvou osob vč. snídaní zaplatíte 7 275 korun. Pokud byste chtěli na ubytování ušetřit 288 korun, využijte web money-back.cz. Více zde. Celkem tedy za týdenní letecký eurovíkend v Benátkách pro dva bez slevy zaplatíte 8 503 Kč.

  • Levně do Řecka za teplem

    (12.04.2012, Rádi cestujeme) Kdo je nedočkavý léta, může mu jít naproti a zaletět si na týden do řeckého města Volos na břehu Egejského moře. Město je historické pro milovníky pláží a kultury ideálním místem. Nízkonákladová společnost Ryanair nabízí zpáteční letenku za 725,-Kč. A ubytování najdete blízko pláže v hotelu Stella za 9658,-Kč pro 2 osoby na týden.

  • Let na týden v Londýně za 1 394 Kč

    (20.03.2011, ) Už poměrně dlouho jsme tu neměli tip na nějaký levný let do Londýna. A jelikož patří Londýn mezi nejoblíbenější destinace nejen českých turistů, našli jsem pro Vás jeden takový let dnes.

  • LOT šílený týden: akční letenky se slevou až 50%

    (05.03.2012, Akční letenky.cz) Zajímavou akci si dnes přichystala polská letecká společnost LOT, která nabízí letenky se slevou až 50 %. Nabídka platí do 11. března a rezervovat takto můžete lety na období 15. říjen – 15. prosinec 2012. Z Prahy létá přepravce přímo pouze do hlavního polského města Varšava, odkud však můžete cestovat do dalších destinací.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.