Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

27. 04. 2011     Rádi cestujeme

Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky na Sicílii, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Sicílii za 851 korun, Skotsko za tisícovku

    (23.08.2011, Rádi cestujeme) Tentokrát mezi akční letenky řadíme ty z nabídky společnosti Ryanair. Levně doletíte na Sicílii – zpáteční letenka stojí zhruba 850 korun. Za let do Londýna zaplatíte necelých 600 korun, do Alicante něco málo přes tisícovku. Levná letenka je také na trase Wroclav-Glasgow.

  • Letenky nejen do Skandinávie: ceny od 312 korun

    (04.01.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky nás tentokrát zavedou především do Skandinávie - do Švédska a Norska. Letenky do těchto států můžete sehnat za pár set korun. Z dalších levných letenek nás především zaujaly nabídky z rakouského Salzburgu do Dublinu a z Vratislavi (Wloclavi) na řecký ostrov Krétu - na Krétu vám postačí něco málo přes 2 tisíce korun.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.

  • Akční letenky a levné ubytování k moři a nejen tam

    (15.06.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost Ryanair nabízí akční letenky letní měsíce červenec a srpen. Můžete tak získat levné letenky například na Sardinii nebo Sicílii. Zajímavá je také trasa Bratislava-Řím. Vyjeďte si na víkend do Říma. Odletíte v pátek 23. července a vracíte se v neděli 25. července. Cena za dvě osoby je 1 872,- Kč. Další zajímavou letní destinací je město Bari. Bari najdete v jižní Itálii u pobřeží Jaderského moře, v oblasti Apulie. Poblíž města je spousta menších letovisek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Litvy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.