Bezpečnostní kontrola na letišti a jak snadněji přes?

15. 02. 2012     ALetenky.cz

Dostat se přes kontrolu na letištích občas není úplně nejjednodušší záležitost, a proto jsme si pro vás připravili několik tipů, které by ji mohly usnadnit. Není to nic složitého.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Easyjet přepravil v červenci přes 5 milionů cestujících

    (08.08.2011, Rádi cestujeme) Evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet oznámila statistiky přepravených cestujících a obsazenost letů. Od července 2010 do července 2011 easyJet přepravil přes 53,7 miliónů pasažérů. Jen za měsíc červenec 2011 s easyJet letělo přes 5,4 miliónů cestujících, což je o 8,1 % více než ve stejném období loňského roku.  

  • Lufthansa Group v roce 2012 přepravila přes 103 milionů cestujících

    (11.01.2013, Aerolinie.info) Lufthansa Group, pod kterou spadají letecké společnosti Lufthansa, Germanwings, SWISS a Austrian Airlines, ohlásila výsledky přepravy za rok 2012. I přes 1,6% pokles počtu letů aerolinky skupiny přepravily o 2,4 % více cestujících než v předchozím roce.

  • Podívejte se na bezpečnostní video Air New Zealand. Asi nejoriginálnější, jaké jste kdy viděli!

    (29.03.2011, Letenky levně) Národní novozélandský přepravce přišel s novou verzí videa, které se pasažérům pouští před odletem a nutno dodat, že se nejedná nudnou instruktáž s nastrojenými letuškami s předpisovým úsměvem ve tváři. Ono je to spíše naopak. Šílenost, originalita, ale i zábavnost překonávají veškerá instruktážní videa, která snad kdy byla natočena.

  • Vietnam přes Dubaj v luxusu Emirates za 14.887 Kč

    (11.07.2012, Letenky levně) Pokud plánujete návštěvu Vietnamu a chcete letět v pohodlí a přitom levně, doporučujeme využít aktuální akce Emirates.Díky ní se dostatene do Ho Chi Minhova města z Prahy a zpět za 14 887 Kč včetně poplatků. Lety jsou dostupné od října 2012 a je jich stále mnoho volných.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.