Ryanair nebude létat z Bratislavy do Edinburghu a na Kanáry

12. 04. 2012     Rádi cestujeme

Levné letenky do Edinburghu a na Kanárské ostrovy v podání Ryanairu již brzy skončí na trase z Bratislavy. Ryanair totiž tyto trasy stahuje ze svého letového řádu. Od 4. května již nebude Ryanair operovat na trase Bratislava - Gran Canaria. V zimním letovém řádu pro změnu Ryanair již nepočítá s trasou Bratislava - Edinburgh.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Edinburghu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Edinburghu: V listopadu jen za 1 976 Kč

    (17.09.2011, Letenky levně) Levné letenky z Brna do Edinburghu nyní pořídíte díky kombinaci nabídek společností Ryanair a easyJet. Zaplatíte za ně jen 1 976 Kč. Stačí letět dle tohoto itineráře.

  • Ryanair ukončí některé linky do Edinburghu

    (16.04.2012, Akční letenky.cz) Po neshodách s vlastníky letiště v Edinburghu oznámila nízkonákladová letecká společnost Ryanair ukončení některých linek mezi Skotskem a osmi evropskými městy. Vedle letišť v Brémách, Frankfurtu, Gothenburgu, Kaunasu, Lodži, Poznani a na Fuerteventuře se na „seznam nechtěných“ dostalo také letiště Bratislava.

  • Víkend v Edinburghu pro dva za 7 531 korun

    (09.10.2011, Rádi cestujeme) Let z Prahy do Edinburghu, nádherného skotského města, vás může přijít na hezkých 1 782 korun. Cena je vč. tax. O to příjemnější je tato cena také díky víkendovému termínu. Odletíte ve čtvrtek a návrat si můžete naplánovat na neděli. Pokud si zakoupíte vyhledané letenky a níže vypsaný pokoj v hotelu Park View, zaplatí dvě osoby za pobyt od čtvrtku do neděle zhruba 7 500 korun.  

  • Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

    (15.10.2012, Akční letenky.cz) Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.


Sponzorované odkazy