Letní dovolená s Austrian Airlines od 2375 Kč

25. 04. 2012     Akční letenky.cz

Rakouská letecká společnost Austrian Airlines na svém webu pravidelně nabízí akční letenky z Vídně do mnoha destinací za sníženou cenu. Nejlevnější zpáteční cesta s aerolinkou je k mání od 2375 Kč (€95) včetně poplatků a platí pro lety do Berlína.

Štítky:
Akční letenky, Austrian, Letenky Austrian, Letenky do Berlína, Letenky do Německa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levná dovolená na Sardinii se slevou 58%

    (27.06.2012, Rádi cestujeme) Na portálu dovolena-k-mori.cz lze nyní narazit na povedenou nabídku týdenního pobytu na Sardinii. Za 520 korun na osobu vás ubytují v apartmánovém domě Porto Pino. Doba pobytu je jeden týden. V kombinaci s letenkami společnosti Ryanair vás týdenní pobyt na tomto italském ostrově ani nemusí stát hromadu peněz.

  • Zimní dovolená u moře: letenky na Kanáry za 2 156 Kč

    (31.10.2011, Rádi cestujeme) Irský dopravce Ryanair dnes nabízí na trase Bratislava - Gran Canaria v měsíci lednu slevu až 20% na vybrané letenky. Díky tomu je možné nakoupit zpáteční letenku za něco málo přes 2 000 korun. Níže uvádíme jeden z možných termínů letu - na Kanárských ostrovech budete moci strávit až 10 dnů. Levné ubytování najdete v této části webu radicestujeme.  

  • Dovolená na Kanárských ostrovech od 4 998 korun

    (23.05.2012, Rádi cestujeme) Dnes jsme vyhledali levné letenky a ubytování na Kanárské ostrovy - ostrov Fuerteventura. Za tyto položky zaplatí dvě osoby 9 996 korun. Přitom na Kanárských ostrovech strávíte 14 nocí! Zpáteční letenka stojí necelých 1 200 korun.

  • Dovolená v Bulharsku? Máme ubytování od 94 korun

    (07.02.2012, Rádi cestujeme) Máme pro vás tip na ubytování v Bulharsku, konkrétně v největším bulharském letovisku "Sluneční pobřeží". Letovisko je nedaleko Nesebaru. Sluneční pobřeží omývá Černé moře. Dopravit se do této oblasti můžete letecky z Prahy se společnosti Wizz Air či SmartWings. Tyto společnosti létají do Burgasu. Z Burgasu poté můžete pokračovat autobusem, který jezdí v pravidelných a častých intervalech. Jednou z možností je využít služeb tohoto webu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.