S aerolinkami Jet2 a bmibaby levně do Anglie

19. 04. 2012     Akční letenky.cz

Nízkonákladové britské aerolinky bmibaby  a Jet2 nabízí svým klientům výhodné letenky z Prahy do vybraných měst ve Velké Británii. Z České republiky se můžete vydat třeba do Birminghamu, Manchesteru, Newcastlu, Leedsu či Edinburghu. V akční nabídce společnosti bmibaby můžete najít zpáteční letenky na trase Praha – Birmingham (BHX) od 1661 Kč včetně poplatků.

Štítky:
Bmibaby, Jet2, Letenky do Birminghamu, Letenky do Edinburghu, Letenky do Leedsu, Letenky do Manchesteru, Letenky do Newcastlu, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky s Jet2 a 10% slevou do Manchesteru nebo Leedsu

    (10.10.2011, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2 nabízí slevu až 10% na všechny své zimní lety, pokud zadáte ten správny promo kód. Jet2 spojuje Prahu přímo s Edinburghem, Leedsem, Manchesterem a Newcastlem. Při rezervaci dostanete možnost zadat promo kód až při samém závěru rezervace.

  • Levné letenky do Anglie s Jet2

    (28.04.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti Jet2 se pravidelně objevují levné lety do mnoha destinací. Z hlavního města České republiky se sice přímo dostanete pouze do několika měst na Britských ostrovech, odtud ovšem můžete dále pokračovat do jiných vybraných zemí. Nejlevnější letenky se dají sehnat na lince Praha – Newcastle a začínají na 1456 Kč.

  • Jet2: levné letenky do Anglie od 940 Kč

    (06.08.2012, Akční letenky.cz) Na webu britské nízkonákladové aerolinky Jet2 jsou ještě pořád k dispozici akční letenky z Prahy do čtyř měst na Britských ostrovech. Nejlevnější jednosměrné lety vyjdou klienty letecké společnosti na 940 Kč včetně poplatků.

  • Levné letenky do britských měst od aerolinky Jet2

    (25.02.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete v blízké době návštěvu Velké Británie mohl by se vám hodit tip na celkem výhodné letenky od letecké společnosti Jet2. Mimo jiné provozuje tento přepravce také lety z letiště Praha, odkud létá přímo do Edinburghu, Newcastlu, Manchesteru a Leedsu.


Sponzorované odkazy